Student Cashback
alt text goes here

PROŠIRITE

SVOJE VIDIKE

Vratite svoj stari DSLR ili fotoaparat bez ogledala, koji još uvek radi, i dobijte popust za kupovinu novog Canon fotoaparata punog kadra*.

* Maksimalni popust koji možete dobiti ako kupujete fotoaparat punog kadra uz umanjenje cene za stari aparat. Ako izaberete da ne vraćate stari aparat, kada kupite bilo koji od izabranih fotoaparata biće ponuđen minimalni popust. Promocija važi od 20. februara 2020. do 31. marta 2020.

Odredbe i uslovi važe do isteka zaliha.


Ako ne donesete nijedan fotoaparat, ovo je popust koji ćete dobiti kada kupite bilo koji fotoaparat sa spiska u ovoj tabeli Ako donesete fotoaparat koji NIJE punog kadra (DSLR ili bez ogledala), ovo je popust koji ćete dobiti kada kupite bilo koji fotoaparat sa spiska u ovoj tabeli Ako donesete fotoaparat punog kadra, ovo je popust koji ćete dobiti kada kupite bilo koji fotoaparat sa spiska u ovoj tabeli
EOS 5DS bilo koji KOMPLET 18000 36000 60000
EOS 5DS R bilo koji KOMPLET 18000 36000 60000
EOS 5D Mark IV bilo koji KOMPLET 12000 18000 36000
EOS 6D Mark II bilo koji KOMPLET 6000 12000 24000
EOS R bilo koji KOMPLET 12000 24000 36000
EOS RP bilo koji KOMPLET 9000 15000 30000

Sistem osmišljen za budućnost, danas.

Izgrađen na osnovu tri decenije neprekidnog inoviranja EOS-a, sistem EOS R je zasnovan na pionirskom navoju za objektiv koji pruža veće kreativne mogućnosti i dinamičnije načine da zabeležite svaki trenutak. On redefiniše granice fotografije i snimanja filmova.

Expand Your Horizon

Snimite subjekta u punom kadru

Uz Dual Pixel CMOS AF, sistem EOS R pruža najbrži na svetu autofokus od 0,05 sekundi, i snimak visoke rezolucije. Postignite veće kreativne mogućnosti uz neverovatne detalje i oštrinu.

Expand Your Horizon

EOS R sistem adaptera je jedinstven i pruža dodatnu kreativnu kontrolu, omogućavajući fotografima i filmadžijama da koriste svoje postojeće EF i EF-S objektive, uz punu kompatibilnost i bez gubitka u pogledu učinka.

Expand Your Horizon

Uslovi korišćenja Canon promocije "Nadogradite na Canon"

1. PROMOTIVNI PROIZVODI, PERIOD PROMOCIJE I UČESNICI

1.1. Ova promocija važi samo za kupovine proizvoda navedenih ispod/priloženih (“Promotivni proizvodi”) u Srbiji, isključivo od ovlašćenih partnera, od 20.2.2020. do 31.3.2020. godine (“Promotivni period”).
1.2. Svi Učesnici moraju imati 18 ili više godina i moraju biti stanovnici Srbije (“Učesnik”).
1.3. Smatramo da su se svi Učesnici saglasili da ove Odredbe i uslovi budu obavezujući za njih.
1.4. Svi proizvodi moraju biti kupljeni u Srbiji, i moraju biti isporučeni i distribuirani prodavcima od strane kompanije Canon CEE GmbH (“Canon”) ili od kompanija u okviru Canon grupe u EEA. Molimo vas da kod prodavca proverite da li je ispunjen ovaj uslov kako biste izbegli naknadno razočaranje. Internet prodavnice moraju istaći registrovanu/poštansku adresu u Srbiji.
1.5. Svi Promotivni proizvodi moraju da budu novi i originalni Canon proizvodi. Kupovinom polovnih, remontovanih ili prerađenih proizvoda ili proizvoda koji su falsifikovani ili povređuju prava intelektualne svojine kompanija Canon grupe na bilo koji način (uključujući i proizvode iz tzv. paralelnog ili "sivog" uvoza) ne stičete pravo na ovu promociju. Da biste saznali više o paralelnim proizvodima, posetite https://www.canon-europe.com/about_us/serial-number-checker.

2. KAKO UČESTVOVATI

2.1. Da bi učestvovao u promociji, Učesnik mora da kupi Promotivni proizvod na području Srbije od ovlašćenih partnera tokom Promotivnog perioda.
2.2. Promotivni povraćaj novca zasnovan je na dva principa: bilo da Učesnik vraća korišćeni DSLR fotoaparat ili aparat bez ogledala, ili kada ne vraća fotoaparat nego jednostavno kupuje jedan od Promotivnih proizvoda. Kada je reč o vraćanju fotoaparata uz umanjenje cene, vraćeni fotoaparat mora da bude u radnom stanju, što znači da mora da bude u stanju da snima slike.
2.3. Promotivni proizvodi su dostupni dok traju zalihe. Kompanija Canon neće biti odgovorna ako prodavci ne uspeju da odgovore na narudžbine za Proizvodima na Promociji tokom Perioda Promocije.
2.4. Možete poslati samo jedan zahtev po Promotivnom proizvodu.
2.5. Ova promocija ne sme biti nadoknađena zajedno ni sa jednom drugom promocijom.
2.6. Spisak partnera (prodavaca) koji učestvuju nalazi se ovdje:
Josipovic (Josipovic d.o.o.)
Gigatron (Gigatron d.o.o.)

3. BONUS ZA VRAĆANJE APARATA

3.1. Učesnici će primiti bonus za vraćanje aparata u iznosima prikazanim na računima za kupovinu Promotivnih proizvoda.
3.2. Ako ste u sistemu PDV-a Republike Srbije i primite povraćaj novca, time se može smanjiti vrednost vaše kupovine podložna oporezivanju, pa u skladu s tim morate da smanjite svoj ulazni porez.

4. PROMOTER

4.1. Promoter je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria.

5. ODRICANJA ODGOVORNOSTI

5.1. Do najvišeg nivoa dozvoljenog zakonom, Canon neće snositi odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, koji pretrpi Učesnik u vezi sa ovom Promocijom. Međutim, nijedna odredba u ovim pravilima neće imati efekat oslobađanja od ili ograničavanja odgovornosti kompanije Canon za ličnu povredu ili smrt koja nastupi usled dokazane nemarnosti zaposlenih u kompaniji Canon ili njenih predstavnika.
5.2. Canon zadržava pravo da otkaže, dopuni i/ili izmeni ovu Promociju u bilo kom trenutku bez nastajanja bilo kakve odgovornosti.
5.3. Canon zadržava pravo da izvrši reviziju bilo kog zahteva radi utvrđivanja usaglašenosti sa ovim uslovima i odredbama i da zatraži dodatne informacije i prateće dokumente. Canon zadržava pravo da isključi bilo koji zahtev ili Učesnike ako posumnja da se Promocija zloupotrebljava na bilo koji način. Odluka kompanije Canon vezana za Promociju je konačna i Canon neće ulaziti ni u kakvu prepisku u vezi s njom.

6. PODACI

6.1. Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB je Kontrolor podataka u vezi sa svim ličnim podacima koje je dostavio Učesnik. Sve lične podatke koji su nam poslani obradiće Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irska, za svrhu administriranja ovom Promocijom i, po potrebi, za marketinške svrhe – u slučaju da su se Učesnici opredelili da primaju marketinški materijal od kompanije Canon. Lični podaci koje ste poslali biće čuvani na bezbednom i biće preneseni na bezbedan server izvan EEA.
6.2. Lični podaci prikupljeni od Učesnika podležu Politici privatnosti korisničkih podataka kompanije Canon http://www.canon.rs/privacy-policy/

7. ZAKON I NADLEŽNOST

Ovi uslovi i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi sa njima će biti tumačeni u skladu sa zakonima Austrije i podlegaće neisključivoj jurisdikciji bečkih sudova.

8. PROMOTIVNI PROIZVODI


Naknada za nove kupnje. Popusti su navedeni u kunama.
Ne donesete li nijedan fotoaparat, ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici. Donesete li fotoaparat koji NIJE punog kadra (DSLR ili bez zrcala), ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici. Donesete li fotoaparat punog kadra, ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici.
EOS 5Ds 18000 36000 60000
EOS 5DsR 18000 36000 60000
EOS 5D Mk IV 12000 18000 36000
EOS 6D Mk II 6000 12000 24000
EOS R 12000 24000 36000
EOS RP 9000 15000 30000