Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Instant štampanje za trenutno pravljenje uspomena. Snimite savršen selfi pomoću ugrađenog ogledala i prstenastog svetla, uspostavite vezu sa aplikacijom Canon Mini Print i napravite vrhunsku grupnu fotografiju zahvaljujući daljinskom okidanju – sve to uz Canon Zoemini S.

Canon Zoemini S

Otkrijte Canon Zoemini S

Pretvorite uspomene u simpatične suvenire pomoću šik ugrađenog fotoaparata sa ogledalom za selfije, prstenastog svetla i daljinskog okidača na modelu Canon Zoemini S

Pogledajte video

Kul refleksije: ogledalo i prstenasto svetlo za selfije vredne deljenja

Pokažite najbolje snimke pomoću ovog džepnog fotoaparata-štampača od 8 MP. Uz prstenasto svetlo za pouzdano snimanje selfija, daljinsko okidanje sa smartfona pomoću aplikacije Canon Mini Print i instant samolepljive otiske, u pitanju je pravi gedžet za ljubitelje fotografisanja.

Prikaži punu specifikaciju

Canon Zoemini S Specification Intro

Savršena kombinacija

Snimajte i štampajte pomoću istog uređaja uz ovaj pametni 2-u-1. Zahvaljujući fotoaparatu od 8 MP, otvoru za Micro SD karticu* i Zink™ tehnologiji, Canon Zoemini S pruža sve što vam je potrebno za fotografisanje u pokretu.

Picture-perfect combo

Elegantno rešenje

Dostupan u mat crnoj, biserno beloj i roze zlatnoj, ovaj lagani fotoaparat-štampač savršen je prenosivi saputnik koji lako staje u džep ili u torbu.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfiji za deljenje

Ogledalo sa prednje strane i prstenasto svetlo garantuju spektakularne selfije, dok funkcija daljinskog okidanja u aplikaciju Canon Mini Print omogućava veoma jednostavno pravljenje grupnih snimaka.

Pametno fotkanje

Koristite Bluetooth** i aplikaciju Canon Mini Print da biste štampali slike sa smartfona, sa mnoštvom kul opcija za filtere i kolaže. Takođe možete da koristite aplikaciju da biste programirali fotoaparat pomoću prilagodljivih zvukova i postavke tajmera, za savršeno poziranje.

Smart snaps

Odštampajte, odlepite, pa zalepite

Uz prostor za 10 listova samolepljivog Zink™ papira za štampanje otpornog na cepanje, lako možete da uperite, odštampate i dekorišete stvari omiljenim fotkama.

8 kreativnih ideja za štampanje

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Aplikacija Canon Mini Print

Povežite svoj Canon Zoemini štampač sa mobilnim telefonom ili tabletom pomoću aplikacije Canon Mini Print, koju možete besplatno da preuzmete iz prodavnica App Store i Google Play***. Sami snimajte fotografije ili preuzimajte direktno iz usluge Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ili iCloud. Zatim možete da dodajete filtere, proširenu realnost, izobličenja, crteže ili tekst, za potpuno prilagođenu sliku.

Preuzmite sa portala App Store
Preuzmite sa portala Google Play

Canon ZINK™ foto-papir

ZINK papir ima slojeve sa mikro kristalima koji reaguju na zagrevanje, pa se dobija slika otporna na fleke, cepanje i vodu, bez mastila.

Kupite 20 listova

Kupite 50 listova

Canon ZINK™ Photo Paper

Ključne specifikacije

zink

ZinkTM

Tehnologija štampe

Smartphone-ready

Podrška za smartfon

iOS i Android

Chic and lightweight

Moderan i lagan

Model od 188 g u mat crnoj, biserno beloj ili roze zlatnoj

Resolution

314 x 600 tpi

Rezolucija

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth® veza

5 Megapixels

8 MP

Kamera

Remote shutter

Daljinski okidač

Uz aplikaciju Canon Mini Print

Micro SD

Micro SD*

Podrška za memorijsku karticu

Prikaži punu specifikaciju

Key Specifications
What’s in the box

Šta je u pakovanju

Sve što vam je potrebno da počnete da snimate, prilagođavate i štampate:

Instant fotoaparat-štampač Canon Zoemini S kompanije Canon (dostupan je u mat crnoj, biserno beloj ili roze zlatnoj)

USB kabl

List o bezbednosnoj usklađenosti

EWS (garantni) list

Vodič za brzi početak (kartica)

Canon Zink™ foto-papir (10 listova) + 1 SMARTSHEET

Traka za nošenje oko ručnog zgloba

Kompatibilna dodatna oprema

#FreeYourStory

Budite smeli. Izrazite se. Budite originalni. Pokažite nam život kroz objektiv. Bez obzira da li su to fotografije, štampani materijal ili film, želimo da vidimo vašu jedinstvenu perspektivu sveta onako kako ste je zabeležili.

Saznajte više

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Srodni proizvodi

*Fotografije snimljene pomoću Canon Zoemini S mogu da se čuvaju na Micro SD karticu. Slike ne mogu da se otpremaju sa kartice na Canon Zoemini S.

**Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.

***Odricanje odgovornosti: Zahteva da uređaj bude povezan sa Canon Zoemini pomoću Bluetooth® veze, kao i aplikaciju Canon Mini Print koja je besplatno dostupna u prodavnicama App Store i Google Play. Kompatibilno je sa mobilnim uređajima koji koriste iOS 9.0 ili noviji, odnosno Android uređajima koji koriste Android 4.4 ili noviji.