Za poslovnu upotrebu

Softver za radni proces za grafički dizajn

Unapredite radni proces, od pripreme za štampu do završne obrade. Obezbedite postojan kvalitet otisaka i upravljanje bojama.

Sledeći koraci

ONYX Thrive Océ Edition

ONYX Thrive Océ Edition

Softver za radne procese za štampu ONYX Thrive Océ Edition predstavlja prilagodljivo rešenje za proizvodno štampanje koje se oslanja na tehnologije Adobe PDF Print Engine i Adobe Normalizer. Usklađuje radni proces za proizvodno štampanje za velike formate i daje vam precizne, predvidljive rezultate visokog kvaliteta za grafičke potrebe, dok istovremeno smanjuje broj grešaka.

ONYX Workflow Océ Edition

ONYX Workflow Océ Edition

Nova verzija X10 softvera za radne procese ONYX, što obuhvata pakete ONYX ProductionHouse Océ Edition, ONYX PosterShop Océ Edition i ONYX RIPCenter Océ CS9000 Edition, pruža jedinstvene funkcije poput vrhunske, ekskluzivne ONYX mašine za boju i izuzetno efikasnog digitalnog radnog procesa za boje.

Srodni proizvodi i usluge

Srodni proizvodi

Srodne usluge

  • Poslovne usluge

    Želite da razvijete poslovanje, povećate produktivnost, smanjite troškove štampe ili da eksternalizujete usluge u vezi sa štampanjem i dokumentima? Bez obzira na izazov, Canon može da vam pomogne pomoću prilagođenih usluga za ispunjavanje ciljeva.