REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

Rešenja za snimanje fotografija i video zapisa

Pogledajte mnoge oblasti industrije i trgovine u kojima mogu da se koriste naša SDK rešenja radi poboljšavanja i unapređivanja vašeg poslovanja.
alt text

Komercijalna fotografija

Otkrijte kako da u velikom broju primeraka pravite kreativne slike robe za veb stranicu ili kataloge kreiranjem isplativog sadržaja visokog kvaliteta koji će oživeti vaš proizvod i uvesti vaše brendove u budućnost.

3D fotogrametrija

3D fotogrametrija je postupak merenja na osnovu fotografija. Istražite kako da brzo i lako skenirate, uredite i reprodukujete fizičke predmete u digitalnom okruženju.

alt text
GettyImages-1187651037

Kabina za fotografisanje

Kabina za fotografisanje je stanica za snimanje sve-u-jednom koja pruža brz i jednostavan način za snimanje portreta na širokom opsegu događaja i manifestacija. Samo se namestite, pritisnite i za nekoliko sekundi uzmite otisak. Zahvaljujući kompaniji Canon, podjednako je isplativo za održavanje i veoma zabavno za korišćenje.

SDK

Mogućnost integrisanja kontrole kamere u poslovne softverske aplikacije znači da je moguće automatsko upravljanje kamerom i štampačem. Saznajte kako ovo unapređivanje sveobuhvatnih procesa smanjuje troškove i štedi vreme.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Pregled

Mnoge organizacije se veoma oslanjaju na opremu kompanije Canon da bi olakšale identifikovanje i evidentiranje raznih vrsta podataka o vitalnim pregledima. Otkrijte kako rešenja kompanije Canon sa specijalizovanim softverom i kamerama povećavaju efikasnost proizvodnog radnog procesa i mnogih različitih automatizovanih sistema.

Korporativno fotografisanje i snimanje video zapisa

Fotografije i video zapisi visokog kvaliteta za vašu organizaciju predstavljaju važne alate za komunikaciju koji su ključni za razvijanje svesti o brendu i slanje prave poruke klijentima. Saznajte kako Canon pruža efikasne i isplative načine za prenošenje poruke.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometrija

Bezbednosne oznake, ID dokumenti, propusnice za događaje i još toga; rešenja za snimanje slike kompanije Canon pružaju vašem preduzeću bolje načine za zaštitu zaposlenih.

Obratite nam se

Otkrijte više o našem kompletnom asortimanu proizvoda i usluga pogodnih za vaše poslovne potrebe