Canon DSLR Cameras Hero

Fotoaparati

Otkrijte Canon paletu fotoaparata i unapredite kreativnost

OTKRIJTE EOS R

Vrhunski rezultati u svim situacijama

Od modernih i prenosivih instant fotoaparata-štampača i kompaktnih fotoaparata koji pružaju malu težinu i fleksibilnost fiksnog objektiva do DSLR i fotoaparata bez ogledala sa vrhunskim funkcijama, asortiman fotoaparata kompanije Canon svima nudi put ka kreativnosti.

Naši fotoaparati

Izaberite fotoaparat iz Canon palete u nastavku.

Izmenjivi ili fiksni

Izmenjivi

Fotoaparati sa izmenjivim objektivima koriste različite objektive i entuzijastima koji žele veću fleksibilnost pružaju pružaju bolju platformu za kreativnost zahvaljujući širokom izboru objektiva. Od brzih i svetlih ultraširokougaonih koji beleže mnoštvo detalja do dalekosežnih telefoto modela koji vam približavaju svet, mogućnost korišćenja različitih objektiva predstavlja ključ za ostvarivanje savršene vizije.

Prikaži sve

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R

Fiksni

Fotoaparat sa fiksnim objektivom obično se opisuje kao kompaktni ili prelazni. Ti fotoaparati nemaju opciju zamene objektiva, ali pružaju širi opseg žižnih daljina u jednom zum objektivu ugrađenom u telo. Odlični za svakodnevno snimanje zahvaljujući prenosivosti i maloj težini, fotoaparati sa fiksnim objektivima savršeni su za one koji žele svestran fotoaparat koji je za čas spreman za snimanje.

Prikaži sve

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Još tražite? Isprobajte naše pretraživače proizvoda ispod

Zadivljujući detalji, kreativna sloboda: Saznajte o 4K asortimanu kompanije Canon