Canon fotoaparati

Otkrijte asortiman fotoaparata kompanije Canon i unapredite kreativnost.
Canon Camera

Canon fotoaparati

Pronađite najbolji fotoaparat za svoje potrebe

Od modernih i prenosivih instant fotoaparata i kompaktnih fotoaparata koji pružaju malu težinu i fleksibilnost fiksnog objektiva do DSLR i fotoaparata bez ogledala sa vrhunskim funkcijama, asortiman fotoaparata kompanije Canon svima nudi put ka kreativnosti.

Naši najnoviji proizvodi
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATIVNA FLEKSIBILNOST

  Fotoaparati sa izmenjivim objektivima

  Fotoaparati sa izmenjivim objektivima, kao što su EOS DSLR i modeli bez ogledala, kompatibilni su sa mnoštvom različitih objektiva – od brzih i svetlih ultraširokougaonih obejktiva koji daju bogate detalje do dalekosežnih telefoto modela koji vas približavaju subjektima – i predstavljaju odličnu platformu za pokazivanje kreativnosti.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LAGANI I PRENOSIVI

  Kompaktni digitalni fotoaparati

  Odlični za svakodnevno snimanje. Lagani i prenosivi digitalni fotoaparati sa fiksnim objektivima, od intuitivnih opcija „uperi i snimaj“ do profesionalnih kreativnih kompaktnih modela. Idealni su za one koji traže svestran fotoaparat koji je spreman za snimanje.

 • PRENOSIVI ŠTAMPAČI

  Instant fotoaparati i džepni štampači

  Odaberite između modela 2-u-1 sa fotoaparatom i praktičnim selfi ogledalom ili elegantnih prenosivih štampača sa praktičnim povezivanjem sa pametnim uređajima – svi vam stavljaju snagu štampe na dlan.

Novi proizvodi

Dizajnirani tako da odgovore na vašu strast za fotografijom, naši novi fotoaparati su opremljeni svim najnovijim inovacijama u oblasti obrade slika, zahvaljujući našem neprekidnom ulaganju u istraživačko-projektantski rad, vodećem u toj oblasti.

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite najbolji model za sebe.

Pronađite inspiraciju

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Istražite pripovedačko putovanje kompanije Canon

Mi u kompaniji Canon preko 80 godina pomažemo ljudima da pričaju priče. Malo je ljudi koji su se susreli sa više inovacija i evolutivnih pomaka od Majka Burnhila, našeg specijaliste za proizvode sa preko 11 godina iskustva. Sastali smo se sa Majkom da bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti kompanije Canon.

Canon Camera

Možda će vas takođe interesovati...

Prijavite se za naš bilten

Pronađite najnovije vesti i informacije o proizvodima.