imagePRESS V1000

Vreme je za svežu perspektivu u produkcijskom štampanju, uz lansiranje nove digitalne štamparske mašine za štampanje u boji, za pojedinačne listove, imagePRESS V1000.

Najnovije od kompanije Canon

Otkrijte nove načine za poboljšavanje načina rada tako što ćete istraživati promenljivi svet snimanja slike i informacija.

 • Arhiva poslovnih proizvoda

  Pregledajte arhivu poslovnih štampača kompanije Canon. Pronađite informacije ili podršku u vezi sa kancelarijskim štampačima, štampačima za velike formate, skenerima i mnogim drugim modelima štampača koji se više ne proizvode.

 • Štampači za mala preduzeća

  Tražite najbolji štampač za svoje preduzeće? Ostvarite ciljeve u vezi sa produktivnošću pomoću inkdžet i laserskih štampača koji savršeno odgovaraju svakom radnom prostoru – uključujući kućne kancelarije.

 • Canon imagePROGRAF TC-20

  Pravite isplative, profesionalne otiske uz Canon imagePROGRAF TC-20, stoni štampač od 24” koji je jednostavan za korišćenje, u malim kancelarijama, maloprodajnim objektima, obrazovnim ustanovama, pa čak i prilikom rada od kuće.

 • Serija imagePRESS C270

  Proširite mogućnosti štampanja pomoću višefunkcionalnih A3 uređaja u boji, uz kombinaciju optimalne kancelarijske funkcionalnosti i otisaka profesionalnog kvaliteta.

 • Podrška za poslovne korisnike

  Za održavanje i servisiranje Canonovih uređaja postoji mreža ovlašćenih partnera širom zemlje

 • Microsoft Universal Print

  Rešenje zasnovano na informatičkom oblaku koje omogućava lako i bezbedno štampanje.

 • Uvidi

  Za kreiranje pametnijih radnih okruženja, ostanite u prednosti uz naše profesionalne uvide, studije slučaja i još toga. Digitalno transformišite radno okruženje.

 • ČLANAK

  Digitalna transformacija predstavlja osnovu rada na daljinu

  Rad na daljinu je postao neophodan za mnoge, a zahteva ubrzavanje digitalne transformacije.

  16 Jul 2020

 • imageRUNNER Advance DX

  Osposobite radnu snagu i ubrzajte digitalnu transformaciju.
  Saznajte više
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  Muškarac i žena koji se osmehuju dok gledaju u tablet.

  CANON PROGRAM ZA PARTNERE

  Postanite partner kompanije Canon

  Canon program za partnere pruža jasno strukturisan doživljaj koji ističe postignuća i stručnost. Zajednički podstičemo razvoj, a cilj nam je da pružimo vrednost zajedno sa našim partnerima i njima.

  Tražite podršku za proizvod?

  Preuzimajte upravljačke programe, softver, priručnike, aplikacije, firmver, najčešća pitanja i pristupajte Canon samouslužnom portalu.

  work professionals reviewing documents

  Saznajte više o našem kompletnom asortimanu poslovnih proizvoda i rešenja