Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Najnoviji proizvodi

Otkrijte nove Canon proizvode – projektovane da vam olakšaju stvaranje nezaboravnih priča

Instant fotoaparati

Snimajte, štampajte i lepite pomoću džepnog instant fotoaparata, gde god da se nalazite. Idealni za ljubitelje selfija, ovi prenosivi fotoaparati-štampači imaju ogledalo za savršeno kadriranje i daju uredne otiske bez mastila, za trenutno pokazivanje, bez muke.

Fotoaparati bez ogledala

Već danas ispričajte priče sutrašnjice, uz fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta. Naši novi fotoaparati bez ogledala se lako nose i pružaju ono najbolje iz sveta Canon kompaktnih fotoaparata i DSLR-ova u kompaktnom telu sa izmenjivim objektivima.

Objektivi

Primenom našeg najvišeg majstorskog umeća i najsavremenijih optičkih tehnologija na naše nove objektive obezbeđujemo fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta. Stalno dodajemo nove modele našoj jedinstvenoj, širokoj paleti da biste mogli da nađete savršen objektiv za sebe.

Fotoaparati i blicevi

Dizajnirani tako da odgovore na vašu strast za fotografijom, naši novi fotoaparati su opremljeni svim najnovijim inovacijama u oblasti obrade slika, zahvaljujući našem neprekidnom ulaganju u istraživačko-projektantski rad, vodećem u toj oblasti. Uz to, možete da vidite stvari u drugačijem svetlu uz pomoć naših najnovijih bliceva Speedlite.

*250D (crna/srebrna) je najlakši DSLR fotoaparat na svetu među modelima sa APS-C senzorom i pokretnim LCD ekranom. Sa baterijom i memorijskom karticom, u skladu sa smernicama CIPA. Od 9. aprila 2019. (istraživanje kompanije Canon).

Dodatna oprema

Cinema EOS sistemi

Profesionalni kamkorderi

Višenamenske kamere

PTZ kamere

Potrošački kamkorderi

Štampači

Bilo da želite predivne fotografije u boji ili pouzdano, visokokvalitetno štampanje dokumenata i skeniranje u kućnim uslovima, naši novi štampači i višenamenski uređaji koji štede prostor bogato su opremljeni najaktuelnijim funkcijama koje donose vrhunski kvalitet i inteligentne načine povezivanja.

Dvogledi

Pošto su stvoreni za nenadmašan doživljaj gledanja, najnoviji modeli iz palete Canon dvogleda sa stabilizacijom slike unose izuzetno mirno osmatranje iz ruke u svet istraživanja prirode i spoljnog sveta, ali i raznih događaja sa velikom publikom.

Profesionalni ekrani

Drugi proizvodi

Naše stalne tehnološke inovacije omogućavaju da neprestano dodajemo nove Canon proizvode u portfolio – od najnovijih dvogleda sa stabilizacijom slike do naših samostojećih skenera fotografija i dokumenata, laserskih pokazivača i digitrona.