Canon imageFORMULA P-215II

imageFORMULA P-215II

Bez obzira da li ste u kancelariji, kod kuće ili u pokretu, elegantni P-215II pruža pravu praktičnost principa "priključi i skeniraj". U pitanju je najbrži prenosni skener, sa brzinama obostranog skeniranja do 30 slika u minuti.

Canon imageFORMULA P-208II

Prednosti

  • Brzo USB skeniranje do 30 slika u minuti
  • Produktivno mobilno skeniranje uz ADF sistem kapaciteta 20 listova
  • Ultrakompaktan i robustan radi lakšeg prenošenja
  • Podržava skeniranje ID kartica i kartica sa reljefom
  • Svestrani softver, u koji spadaju aplikacije za slanje skeniranog sadržaja u informatički oblak
  • Kompatibilan sa operativnim sistemom Mac i Windows
  • Opcionalni Wi-Fi uređaj WU10

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon imageFORMULA P-215II

Najproduktivnije skeniranje preko USB veze


imageFORMULA P-215II je najproduktivniji skener u svojoj klasi. Uz brzinu obostranog skeniranja do 30 slika u minuti, USB napajanje i mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 20 stranica, korisnici mogu efikasno da skeniraju materijal u kancelariji, kod kuće ili u pokretu. P-215II odlikuje čvrst, robustan dizajn, a može da obradi do 500 stranica dnevno.

Veoma kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi


Zahvaljujući inteligentnom i kompaktnom dizajnu, ultralagani P-215II je idealan kako za korisnike u pokretu, tako i za rad u kancelariji. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako pakovanje u putni kofer i smeštanje na pretrpani radni sto. Prava mogućnost priključivanja i skeniranja dostupna je jednostavnim povezivanjem skenera na bilo koji PC ili Mac računar. Jedinstveni ugrađeni softver CaptureOnTouch Lite kompanije Canon spreman je za rad - nema potrebe za učitavanjem upravljačkih programa niti softvera.

Namenski skener ID kartica


Pošto skeniranje kartica sve više dobija na važnosti radi provere identiteta pomoću ID-a, P-215II poseduje namenski otvor za skeniranje kartica. Sofisticirani mehanizam za uvlačenje sa vraćanjem omogućava brzo skeniranje ID kartica i kartica sa reljefom.

Poboljšana obrada slika


Napredna tehnologija omogućava izuzetno precizno skeniranje do rezolucije 600 tpi. Bogat asortiman funkcija za obradu slika, kao što su automatsko otkrivanje boja i automatsko prepoznavanje orijentacije teksta, daju vrhunski kvalitet skeniranja koji je idealan za pravljenje PDF datoteka koje se mogu pretraživati u funkciji OCR.

Snažan softverski paket


P-215II koristi ISIS i TWAIN upravljačke programe kako bi vam omogućio jednostavnu integraciju sa vašom omiljenom aplikacijom za obradu slika, a isporučuje se i sa kompletnim paketom softvera koji će vam pomoći da efikasnije obavljate posao. Intuitivni korisnički interfejs sa ikonama, koji odlikuje softver CaptureOnTouch koji se isporučuje u paketu, čini skeniranje brzim i jednostavnim, a potpuno automatski režim (Full Auto) automatski primenjuje postavke koje najviše odgovaraju dokumentu koji se skenira. PageManager (Mac) i PaperPort (Windows) pružaju alatke za efikasno upravljanje datotekama i konverziju, a skeniranje vizitkarti nikada nije bilo lakše zahvaljujući aplikaciji BizCard.

Direktno skeniranje u oblak


Zahvaljujući dodatnim komponentama koje se isporučuju u paketu, korisnici mogu da šalju skenirani sadržaj direktno iz aplikacije CaptureOnTouch u razne informatičke oblake, u koje spadaju Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox i OneDrive. To omogućava brzo otpremanje informacija u oblak kako biste im pristupali sa bilo kojeg mesta, u bilo koje vreme.

Fleksibilno bežično skeniranje


Da biste imali slobodu skeniranja na svakom mestu, kombinujte P-215II sa opcionalnim uređajem za Wi-Fi i napajanje WU10. Pomoću ovog uređaja ćete moći bežično da skenirate dokumente direktno na smartfon, tablet ili stoni računar ili da delite skener u okviru grupe korisnika ili uređaja putem mrežnog servera ili kućnog rutera.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA P-215II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

icon

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

icon

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Daily Scanning Volume

Dnevni obim skeniranja

USB connection

USB veza

Double-sided scanning

Dvostrano skeniranje

Windows & Mac compatible

Kompatibilan sa Windows i Mac računarima

Tilting control panel

Lako i intuitivno skeniranje

10-sheet-ADF

plug & play

Wi-Fi Option

Wi-Fi opcija