Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Brz, kompaktan mrežni skener u boji koji je dizajniran za povećavanje produktivnosti i pojednostavljivanje deljenja informacija. Elegantan i robustan dizajn čine ga idealnim za kancelarije sa puno posla i za okruženja za poslovanje sa klijentima.

Prednosti

  • Kompaktan i atraktivan dizajn
  • Skeniranje i slanje dokumenata na više odredišta
  • Lako rukovanje uz intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir
  • Opseg naprednih bezbednosnih funkcija
  • Jednostavno daljinsko upravljanje i integracija u mrežu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Dizajn koji štedi prostor


ScanFront 300/300P je jednostavan za korišćenje i upravljanje, uz najkompaktnije dimenzije u klasi, koje omogućavaju njegovo postavljanje na skoro svako mesto u kancelariji. Elegantan i robustan dizajn omogućava dobro uklapanje u odeljenjima za korisničku podršku radi jednostavnog skeniranja.

Povećavanje produktivnosti


ScanFront 300/300P pomaže u unapređivanju radnih procesa i smanjivanju troškova zahvaljujući produktivnim brzinama skeniranja do 30 stranica u minuti/60 slika u minuti. Radnici u kancelariji mogu brzo i bezbedno da šalju dokumente na različita odredišta na mreži, što podrazumeva istovremeno slanje na više odredišta - čime se štedi vreme i novac.

Lako rukovanje


ScanFront 300/300P korisnicima pruža jednostavno i praktično iskustvo korišćenja. Veliki ekran u boji osetljiv na dodir visoke rezolucije omogućava timovima da se brzo i sa sigurnošću kreću kroz menije, a personalizovana dugmad za poslove obezbeđuju brzu i preciznu distribuciju datoteka.

Pouzdana bezbednost


Napredne bezbednosne funkcije pomažu vam da kontrolišete izuzetno osetljive informacije. Bezbedna provera identiteta korisnika i prepoznavanje otiska prsta (samo ScanFront 300P) sprečavaju neovlašćeni pristup korporativnoj mreži. Kao dodatni stepen zaštite, možete da ograničite pristup određenim funkcijama skenera za pojedinačne korisnike.

Praktična mogućnost daljinskog upravljanja


Mrežni skeneri ScanFront 300/300P jednostavni su za instalaciju i korišćenje, a doprinose i smanjivanju IT troškova. Za dodavanje skenera u mrežu nije potreban nikakav dodatni hardver niti softver. IT menadžeri mogu daljinski da ažuriraju, prave rezervne kopije i vraćaju podatke na više uređaja putem jednostavnog veb pregledača ili istovremeno putem softvera ScanFront Administration Tool.

Neprimetna integracija


Omogućena je jednostavna integracija sa sistemima za upravljanje dokumentima zahvaljujući prilagođenom imenovanju datoteka indeksa i datoteka slika, čime je olakšana klasifikacija datoteka i njihovo pronalaženje.

Pouzdanost na koju možete da se oslonite


Zahvaljujući pravoj putanji papira i robusnom mehanizmu za uvlačenje, možete pouzdano istovremeno da skenirate dokumente različitih težina i veličina. Senzor za ultrazvučnu detekciju dvostrukog uvlačenja na modelu ScanFront 300P sprečava slučajno skeniranje preklopljenih dokumenata.

Pomoć u očuvanju životne sredine


Zahvaljujući 70% manjoj potrošnji energije u odnosu na slične proizvode, ScanFront 300/300P može da pomogne u ispunjavanju ciljeva za smanjenje potrošnje energije koje je postavila vaša kompanija.

Jedinstveno i jednostavno prilagođavanje


Komplet za razvoj softvera (SDK) dostupan je integratorima radi razvijanja jedinstvenih rešenja za skeniranje pomoću mrežnog skenera ScanFront. Dodatne informacije dostupne su preko programa za razvoj poslovnih rešenja kompanije Canon (BSDP).

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, njegovim karakteristikama i mogućnostima.