Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Praktično, produktivno stono skeniranje dodatno je olakšano zahvaljujući kompaktnom, robusnom skeneru za radne grupe DR-2010C koji pruža neprevaziđene performanse za timove i odeljenja.

Prednosti

  • Kompaktan dizajn koji štedi prostor
  • Skeniranje u boji velikom brzinom od 20 stranica u minuti
  • Izvanredan kvalitet slike
  • Impresivna obrada dokumenata
  • Softver CaptureOnTouch za brzo i jednostavno skeniranje
  • Moćan softver u kompletu

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA DR-2010C

Brzi rezultati


Korišćenjem novog inovativnog CIS senzora kompanije Canon, skener za dokumente DR-2010C pruža iste velike brzine skeniranja, bez obzira da li je u pitanju skeniranje crno-belih dokumenata, dokumenata u sivim tonovima ili dokumenata u boji. Možete očekivati produktivne brzine od 20 stranica u minuti ili 40 slika u minuti za dvostrane dokumente.

Visok kvalitet slike


Što god da želite da skenirate - od papira lošeg kvaliteta do dokumenata sa svetlim tekstom u boji na tamnoj pozadini sa puno detalja - model DR-2010C svojom optičkom rezolucijom od 600 tpi pruža izvanredne rezultate. Izuzetno širok opseg funkcija za obradu slike, kao što su Advanced Text Enhancement (Napredno poboljšavanje teksta), Moiré Reduction (Smanjivanje moarea) i Prevent Bleed Through (Sprečavanje probijanja boje), obezbeđuje kvalitetne slike i maksimalnu čitljivost.

Produktivnost i pouzdanost


Dodatno povećajte produktivnost i pouzdanost pomoću korisnih funkcija, kao što su Text Orientation Recognition (Prepoznavanje orijentacije teksta), Auto Colour Detection (Automatsko otkrivanje boja), Skip Blank Page (Preskoči praznu stranicu) i Rapid Recovery System (Sistem za brzo obnavljanje) kompanije Canon.

Impresivna obrada dokumenata


Koristi se nagnuta putanja papira koja obezbeđuje optimalnu pouzdanost uvlačenja - za tanke i debele medije, medije sa reljefom, vizitkarte, identifikacione dokumente (npr. vozačka dozvola), fotografije i A3 dokumente (u režimu Folio (Presavijeno)). Štaviše, pomoću funkcija Auto Page Size Detection (Automatsko prepoznavanje veličine papira) i Deskew (Ispravljanje iskrivljenja) dobićete savršeno izrezane i ispravljene slike.

Jednostavno rukovanje


Tri tastera poslova koji mogu da se programiraju olakšavaju upravljanje, što znači da zadaci kao što su scan-to-email (skeniranje u e-poštu) i scan-to-file (skeniranje u datoteku) mogu da se izvedu bez napora, bez potrebe za dodatnim softverom i jednim jedinim "dodirom tastera". Dodatnu praktičnost obezbeđuje mogućnost da se skener automatski uključuje/isključuje zajedno sa računarom.

Jednostavno skeniranje

Jednostavnost upotrebe je jedna od glavnih prednosti softvera CaptureOnTouch, posebno za korisnike koji nisu upoznati sa skeniranjem dokumenata i skladištenjem elektronskih podataka. Ovaj softver omogućava dve metode skeniranja: "Prvo skeniraj" koja korisniku omogućava da skenira dokument, a da zatim odluči o formatu datoteke i odredištu, i "Izbor zadatka za skeniranje", koja operateru omogućava da pomoću unapred konfigurisanog dugmeta za posao usmerava dokumente u određene datoteke radnog procesa ili u pojedinačne e-poruke.

Moćne softverske aplikacije


U paketu se isporučuje prilagodljivi softver za skeniranje Capture Perfect kompanije Canon koji pruža dodatnu fleksibilnost, kao i alatke eCopy PDF Pro Office i Omnipage, Paperport i Bizcard Reader.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-2010C, njegovim funkcijama i mogućnostima.