Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C je vodeći model skenera za radne grupe kompanije Canon za zahtevna kancelarijska okruženja. Kompaktan i jednostavan za korišćenje, sa lakoćom obrađuje najveće količine posla.

Prednosti

  • Velika brzina: 40 stranica u minuti crno-belo/30 stranica u minuti u boji
  • Izdržljivost za velika radna opterećenja
  • Praktično i jednostavno skeniranje uz CaptureOnTouch
  • Pouzdano uvlačenje omogućava rad sa širokim asortimanom medija
  • Vodeća energetska efikasnost u klasi
  • Isporučuje se sa moćnim softverom koji omogućava trenutno korišćenje

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA DR-3010C

Superiorna brzina

Napravljen za rad u modernim, zahtevnim radnim okruženjima, DR-3010C bez napora obavlja kritične ili rutinske svakodnevne poslove skeniranja zahvaljujući brzinama skeniranja do 40 stranica u minuti crno-belo (200 i 300 tpi) i impresivnih 30 stranica u minuti u boji (200 tpi).

Robusne performanse

Uz mogućnost obrade do 3.000 skeniranih dokumenata na dan, DR-3010C bez muke izlazi na kraj sa najvećim količinama posla. Mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova omogućava skeniranje velikih grupa dokumenata u jednoj brzoj operaciji, čime ostvarujete dodatnu uštedu vremena. Na model DR-3010C moguće je povezati opcionu položenu jedinicu za skeniranje 101 preko USB kabla radi skeniranja povezanih i osetljivih dokumenata.

Jednostavno skeniranje

Kompaktni i moderni DR-3010C lako staje na svaki kancelarijski radni sto. Zahvaljujući tome što poseduje devet dugmadi za poslove koja je moguće programirati i koristi praktični softver CaptureOnTouch, svakodnevne zadatke moguće je obavljati pomoću jednog dugmeta radi poboljšavanja produktivnosti korisnika. Tu su i brojne funkcije poput automatskog otkrivanja boja, automatskog prepoznavanja orijentacije teksta i preskakanja prazne stranice, pa nema potrebe za sortiranjem dokumenata pre skeniranja. Samo ubacite dokumente i prepustite modelu DR-3010C da posao uradi umesto vas. Optička rezolucija od 600 tpi, uz sve najnovije funkcije za obradu slike, svaki put obezbeđuje rezultate izvanrednog kvaliteta.

Pouzdano skeniranje

Nagnuta putanja papira i tehnologija valjka sa zadrškom kompanije Canon pružaju izvanrednu pouzdanost za sveobuhvatan opseg tipova medija. Sistem za ultrazvučnu detekciju duplog uvlačenja omogućava brzo rešavanje problema sa pogrešnim uvlačenjem. Omogućen je rad sa svim vrstama dokumenata, od osetljivih dokumenata do debelih kartica i medija sa reljefom. Moguće je čak i skeniranje A3 dokumenata u režimu presavijanja: što je jedinstvena funkcija za skener ovog tipa. Podržano je i skeniranje dugačkog papira, uz mogućnost skeniranja dokumenata do 3 metra dužine.

Ekološki prihvatljiv

DR-3010C je preko 50% energetski efikasniji od drugih sličnih skenera, a moguće ga je čak podesiti i tako da se uključuje/isključuje u isto vreme kad i računar sa kojim je povezan.

Bogat softverski paket

DR-3010C se isporučuje sa asortimanom moćnih softverskih rešenja, što podrazumeva CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort i BizCard Reader. Takođe je dostupan upravljački program za kôd zakrpe i opcija za bar-kôd, koja omogućava brzo grupno odvajanje dokumenata.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-3010C, njegovim funkcijama i mogućnostima.