Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

Zahvaljujući tome što objedinjuje maksimalnu produktivnost sa odgovarajućom energetskom efikasnošću, i-SENSYS LBP7660Cdn donosi praktičnost laserskog štampanja u boji u radne grupe sa velikim obimom posla.

Prednosti

  • Lasersko štampanje brzinom od 20 stranica u minuti u boji i crno belo
  • Rezolucija štampe 9600 x 600 tpi
  • Standardno se isporučuje sa 768 MB memorije
  • Intuitivna upravljačka tabla
  • PCL5c/6 i opciona podrška za Adobe® Postscript
  • Gigabitna mreža
  • Ušteda energije
  • Jednostavna zamena kartridža sa tonerom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Laserski štampač u boji visokih performansi


Maksimalno povećajte produktivnost u radnim grupama sa velikim obimom posla pomoću ovog elegantnog laserskog štampača u boji. Dovoljno kompaktan da omogućava postavljanje na sto, korisnicima pruža praktičnost posedovanje štampača u blizini koji daje otiske profesionalnog kvaliteta velikom brzinom - 20 stranica u minuti u boji i crno-belo. Tu su i Quick First-Print tehnologije kompanije Canon koje smanjuju vreme čekanja na dokumente.

Profesionalni kvalitet štampe


Kako bi pružio otiske visokog kvaliteta, i-SENSYS LBP7660Cdn poseduje rezoluciju štampe 9600 x 600 tpi koja je poboljšana pomoću tehnologije Automatic Image Refinement, za savršenu završnu obradu na svakom otisku. Štampač se standardno isporučuje sa 768 MB memorije, što mu omogućava da obrađuje velike, složene dokumente i grafiku, kao i da ispunjava zahteve za mrežno štampanje.

Jednostavno korišćenje


Ovaj laserski štampač u boji će biti jednostavan za rukovanje čak i početnicima. Intuitivni LCD ekran sa 5 redova olakšava podešavanje i kretanje kroz različite postavke na uređaju.

Raznovrstan opseg priključaka


i-SENSYS LBP7660Cdn omogućava neprimetnu integraciju u poslovne operacije zahvaljujući podršci za industrijski standard PCL5c/6 i opciono Adobe® Postscript štampanje. Zahvaljujući ugrađenoj gigabitnoj mrežnoj vezi, može da izađe na kraj i sa zahtevnim radnim opterećenjima radi dobijanja optimalnih performansi mreže.

Efikasna potrošnja energije koja štedi novac


Superiorna energetska efikasnost modela i-SENSYS LBP7660Cdn znači da možete da smanjite troškove, kao i uticaj na okolinu. Uz sertifikat Energy Star, troši samo 1 vat u režimu mirovanja i ima nisku tipičnu potrošnju struje (Typical Energy Consumption - TEC) od 0,9 kWč, što ga čini jednim od najefikasnijih uređaja u klasi. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji dvostranog štampanja, možete da smanjite potrošnju papira, čime nećete samo uštedeti novac, već ćete i smanjiti uticaj na okolinu.

Jednostavno upravljanje


Uz isplativi višenamenski kartridž u boji - koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje - štampač praktično ne zahteva održavanje. Kartridž je moguće jednostavno zameniti za nekoliko sekundi, bez nereda. Ako budete koristili originalni kartridž za laserske štampače kompanije Canon, štampač će biti kao nov.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP7660Cdn, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL štampanje

Optional PostScript Printing

Opciono PostScript štampanje

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

High colour print quality

Visok kvalitet štampanja u boji

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan