Digitalno štampanje

Trostruka investicija
se isplatila

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Svestrani dizajneri na polju komercijalnog štampanja

Solent Design Studio je komercijalna štamparija koja pruža pun asortiman usluga. Ova porodična kompanija pravi širok asortiman štampanih proizvoda, uključujući poslovni kancelarijski materijal, flajere, priručnike, kalendare i knjige, za klijente na jugu Engleske.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Investicija u digitalnu tehnologiju je ponovo u fokusu

Kompanija Solent Design Studio prihvatila je digitalno štampanje malog obima, ali je znala da njeni digitalni kompleti zaostaju. Bilo je potrebno da kompanija proširi asortiman usluga malog obima, da posao prebaci sa litografske tehnike na digitalnu, kao i da proširi portfolio načina primene novim supstratima, formatima i mat završnim obradama.

Nakon diskusije sa konsultantima kompanije Canon i posete izložbenom salonu, kompanija Solent Design Studio je investirala u dve digitalne štamparske prese u boji – Canon imagePRESS C10000VP (100 stranica u minuti) i imagePRESS C750, kao i u VarioPrint 6160 za monohromatske zadatke.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitalna revolucija sa otiscima fotografija visokog kvaliteta

Uz održivi rast, digitalno poslovanje sada čini skoro polovinu profita ove kompanije.

Ogromno poboljšanje u kvalitetu digitalne štampe omogućilo je kompaniji Solent Design Studio da značajan deo litografskih zadataka prebaci na digitalnu tehnologiju – čak i zadatke koji zahtevaju duboke postojane boje, specijalne boje i nijanse. Ovo znači da Studio sada može da prihvata nove zadatke malog obima koji su prethodno bili neisplativi usled male dužine zadataka na litografskoj presi i niskog kvaliteta digitalnih štampača koje su prethodno koristili.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


CEO DOŽIVLJAJ SA KOMPANIJOM CANON, OD TRENUTKA KADA SMO UŠLI, BIO JE POTPUNO INSPIRATIVAN.

Martin Rejnolds,
Izvršni direktor u kompaniji Solent Design Studio

Nove mogućnosti i više od toga

Primamljivi kvalitet otisaka i proširene opcije za medije koje pružaju digitalne prese kompanije Canon otvaraju vrata kompaniji Solent Design Studio.

Usluge štampanja su već proširene na položene knjige formata A4 zahvaljujući opciji dvostranog štampanja banera na modelu imagePRESS C750. Pored toga, 90% vizitkarti sada se štampa digitalno na imagePRESS C10000VP – može precizno da reprodukuje Pantone boje, za zadatke štampanja ambalaže izuzetno malog obima.

Uz stalni porast broja novih klijenata, Solent Design Studio može da se izdvoji iz mase putem višeg kvaliteta otisaka i proširenog asortimana proizvoda.KLIJENTI SU ZADIVLJENI KADA IM POKAŽEMO ŠTA SADA MOŽEMO DA URADIMO DIGITALNO.

Otkrijte kako naše usluge digitalnog štampanja mogu da unaprede vaše poslovanje

Razgovarajte sa našim timom