ČLANAK

Jednostavno, pouzdano, brzo: Kako naš portfolio pomaže vašem preduzeću da poveća produktivnost

Razmatranje produktivnosti

Mala kašnjenja mogu da se sakupe. Tokom radnog dana svi se susrećemo sa tehnološkim problemima koji nas ometaju. Bez obzira na to da li pokušavate da shvatite kako nešto funkcioniše, čekate na učitavanje, popravljate grešku, čekate ažuriranje ili čekate da vam se javi IT odeljenje. Vašoj organizaciji je potrebna tehnologija koja zaposlenima pomaže da obave posao što je moguće produktivnije. Kada je u pitanju upravljanje dokumentima, od štampanja brošure do skeniranja računa, to podrazumeva uređaje koji su jednostavni, pouzdani i brzi.

Kako se organizacije prilagođavaju više distribuiranoj radnoj snazi, važno je da uzmete u obzir vrednost koju pružaju vaši uređaji. Možda nema smisla da imate sistem uređaja u matičnoj kancelariji, već da investirate u manje uređaja koji pružaju veću produktivnost radi odgovaranja na lokalne potrebe. Kao stručnjaci za tehnologiju u radnom okruženju, posvetili smo vreme razvoju portfolija u kojem je produktivnost prioritet. Naši najnoviji uređaji, imageRUNNER ADVANCE C5800 i serija imagePRESS C170, realizuju to za deljena radna okruženja.

Jednostavan korisnički doživljaj

Naš portfolio je napravljen tako da bude što jednostavniji za korišćenje, uz postojan interfejs i korisnički doživljaj, bez obzira na to koji uređaj koristite. To vam omogućava da lako uvodite novu tehnologiju za svoje zaposlene, koji ne moraju da uče nove funkcije. Nasuprot tome, jednostavnost interfejsa znači da će manje vremena trošiti na navigaciju kroz funkcije.

Cilj nam je da vašim zaposlenima uštedimo vreme na svakodnevnim radnjama, pa naši uređaji omogućavaju timovima da kreiraju prečice u interfejsu, čime korisnici dobijaju brz pristup često korišćenim radnjama. Mašinsko učenje takođe omogućava uređajima da pamte željene opcije skeniranja, štampanja i završne obrade, čime se zaposlenima štedi vreme koje bi potrošili na ponovno unošenje informacija za redovne zadatke. Želimo da vam pomognemo da smanjite ponavljanje zadataka skeniranja, pa koristimo inovativnu tehnologiju skeniranja da bismo smanjili verovatnoću pojave grešaka. Naš najnoviji kancelarijski uređaj ima staklo sa specijalnim premazom koje sprečava da skener privlači prašinu i prljavštinu, dok otkrivanje pogrešnog uvlačenja sprečava skeniranje nakrivljenih dokumenata, čak i u slučaju uvlačenja zaheftanog dokumenta.

Razmatranje produktivnosti

Garantovana pouzdanost

Vaši zaposleni žele na najbolji način da iskoriste posete kancelariji, pa je ključno da možete da garantujete operativnost i da obezbedite da uređaji rade kada je to potrebno. Uz dugačku istoriju stručnosti na polju štampe, možemo da ponudimo nagrađivanu tehnologiju napravljenu tako da maksimalno smanjuje probleme i omogućava neprekidan rad. Kao vaš pouzdani partner, takođe nudimo podršku i servis koji su vam potrebni za efikasno rešavanje svih eventualnih problema.

Brza, svakodnevna kancelarijska proizvodnja

Za deljeno radno okruženje, naša serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 pruža vrhunske brzine skeniranja i štampanja kako bi vaše preduzeće bilo što produktivnije. Uz brzine od 70 stranica u minuti za štampanje i 270 slika u minuti za skeniranje, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nudi brzu, efikasnu proizvodnju za vaše zaposlene. Uređaj može efikasno da skenira mešane medije, što zaposlenima omogućava još brže grupno skeniranje.

Pametne softverske mogućnosti, uključujući višenamenske formate i automatsko imenovanje datoteka pomoću podataka barkodova, uklanjaju ručni element iz imenovanja, obrade i deljenja dokumenata sa kolegama. Sa manje zaposlenih u kancelariji, verovatno je da će se centralizovani hardver ređe koristiti, što znači da će uređaji verovatno često prelaziti u režim mirovanja. Da bi se sprečilo da zaposleni čekaju pored uređaja, napravili smo vraćanje iz režima mirovanja, sa režimom brzog aktiviranja za 4 sekunde i uključivanjem za 6 sekundi.

Uklanjanje posrednika za kreativnu štampu

Kada imate kratak rok da pripremite dokumente za sastanak sa klijentom, prezentaciju ili događaj, eksternalizovanje štampanja može da donese dodatne brige i kašnjenje. Mogućnost internog štampanja kvalitetnih dokumenata omogućava vam da uštedite dragoceno vreme i da budete bolje pripremljeni. Nudimo asortiman uređaja za štampanje koji mogu da pomognu sa uklapanjem svakodnevnih potreba za štampanjem sa mogućnošću internog štampanja materijala profesionalnog kvaliteta.

Naša najnovija serija imagePRESS C170 pruža najbolje iz oba sveta. Opremljena je tehnologijom za brzu i efikasnu svakodnevnu kancelarijsku proizvodnju, ali uz mogućnost pripreme kreativnijih formata. Ovaj uređaj vam omogućava da premostite jaz, uz proširivanje mogućnosti štampe i izbegavanje kašnjenja usled eksternalizovanja trećim stranama. Ne samo da na ovaj način štedite novac preduzeću, već i omogućavate korisnicima da samostalno efikasno prave materijale uz jednu posetu kancelariji.

Mi u kompaniji Canon želimo da vam pružimo tehnologiju za što efikasnije obavljanje posla, pa smo portfolio zato napravili tako da pruža uštedu vremena u svakoj fazi. Znamo da se mala kašnjenja sakupljaju, pa se usredsređujemo i na detalje, uključujući razvoj inovativne tehnologije skeniranja i štampanja radi smanjivanja količine ručnih zadataka, veće efikasnosti i olakšavanja rada timovima.

Otkrijte kako serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 pruža pouzdanu produktivnost za deljeno radno okruženje.

Ili saznajte kako vam serija imagePRESS C170 pomaže da interno efikasno kreirate profesionalne štampane materijale.

Povezani proizvodi i rešenja

Dodatno istražite

Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?