Članak

Tri načina na koji vas naši novi uređaji pripremaju za radna okruženja sutrašnjice

Article 7 headline

Da li je 2020. Bila godina promena? Svakako je bila godina događaja bez presedana koji su promenili svet. Međutim, može da se kaže da same promene nisu bile jedinstvena karakteristika 2020, već su se pretvorile u jedinu konstantu. 2020. je ubrzala mnoge dolazeće trendove koji su bili primetni u radnom okruženju. Iako su rad od kuće i mobilni rad postajali sve popularniji tokom proteklih godina, neophodnost rada na daljinu tokom zaključavanja promenila je kancelariju iz podrazumevanog mesta za rad u jednu od mnoštva opcija. To je imalo suštinski uticaj na to kako koristimo kancelariju i šta tražimo od kancelarijske tehnologije. To iskustvo takođe je nateralo mnoga preduzeća da ubrzaju postojeće planove za digitalnu transformaciju kako bi zaposlenima pružili digitalne alatke za stalnu vezu i efektivan rad sa bilo kojeg mesta.

Iako je manji broj zaposlenih koji rade u centralizovanim kancelarijama širom sveta, kancelarije će ostati važan deo naše poslovne budućnosti. Međutim, potrebno je da se kancelarijski uređaji prilagode kako bi odgovorili na aktuelne potrebe za radom. Zbog toga mi u kompaniji Canon razvijamo portfolio kako bismo vam pomogli da se nosite sa promenljivim izazovima. Naši najnoviji uređaji iz serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 i imagePRESS C170 napravljeni su tako da vam pružaju alatke za ostvarivanje uspeha u promenljivom okruženju.

Povezivanje timova, gde god da se nalaze

Najočigledniji trend koji se ubrzao tokom 2020. je udaljeni, distribuirani ili „nepovezani“ rad – što podrazumeva da zaposleni više ne moraju da budu vezani za fizičku lokaciju. Uz postojeći porast pre pandemije, iskustvo globalnih zaključavanja ubrzalo je i ustalilo trend u našem novom načinu rada. Ovo ima važne implikacije na polju štampe – menjaju se potrebe klijenata od štampača u glavnim kancelarijama.

Radi usklađivanja sa modernim hibridnim stilovima rada, uređaju su potrebne nove mogućnosti kako bi postao centrala za radne procese štampe i digitalne radne procese. Portfolio kompanije Canon je osmišljen sa ciljem efektivnog hibridnog rada. Naši pametni uređaji opremljeni su najnovijom tehnologijom za snimanje i obradu dokumenata, kao i ugrađenim naprednim funkcijama povezivanja na poznate usluge informatičkog oblaka i aplikacije za radni proces. To znači da zaposleni lako mogu da prebacuju štampane dokumente u digitalne informacije, koje mogu da se čuvaju u aplikacijama, kao što je OneDrive ili Dropbox, odnosno da se povezuju direktno na kompanijske radne procese, kao što je SAP Concur. Ovo unapređeno povezivanje garantuje da će informacije biti dostupne kolegama bez obzira na lokaciju, čime se pruža podrška efektivnijem radu sa bilo kojeg mesta.

Redefinisanje radnog okruženja sutrašnjice uz Canon

Povećavanje produktivnosti tokom poseta kancelariji

Uz veći broj zaposlenih koji rade na daljinu, razlog za dolazak u kancelariju će verovatno biti obavljanje specijalizovanih zadataka koje ne mogu da obave od kuće; jedan od tih zadataka je štampanje ili digitalizovanje fizičkih dokumenata koji se isporučuju u glavnu kancelariju, naročito u velikom obimu. Zaposlenima su potrebni pouzdani, produktivni uređaji koji im omogućavaju da te zadatke obavljaju što efikasnije. Iz tog razloga smo kao osnovu za seriju imageRUNNER ADVANCE DX C5800 iskoristili našu vrhunsku seriju imageRUNNER ADVANCE. U pitanju je najbrža serija do sada, uz brzine štampe od 70 stranica u minuti u kombinaciji sa skeniranjem od 270 slika u minuti, za najproduktivniji doživljaj.

Sa druge strane, kada su u pitanju marketinški materijali, znamo da mnogi naši klijenti eksternalizuju proizvodnju. Međutim, to može da dovede do nepotrebnih kašnjenja. Uz imagePRESS C170, možete da preskočite složenost angažovanja treće strane i da interno kreirate materijale za klijente, od banera do brošura, čak i kada zahtevaju složene mogućnosti završne obrade. To omogućava zaposlenima da na najbolji način iskoriste vreme provedeno u kancelariji tako što će na licu mesta kreirati ono što im je potrebno.

Angažovanje klijenata pomoću kreativne komunikacije

Ova mogućnost takođe je ključna za odgovaranje na nove zahteve iz domena klijenata. Uz tolike promene u tradicionalnim radnim navikama i manji broj prilika za ličnu komunikaciju sa klijentima, preduzećima su potrebni efektivniji načini za angažovanje klijenata. Međutim, realnost je da kreativna komunikacija takođe mora da se uskladi sa ograničenim budžetima, naročito nakon pandemije.

Razumemo da štampana komunikacija dolazi sa većim troškovima, naročito uz eksternalizovanje proizvodnje. Zbog toga je serija imagePRESS C170 napravljena tako da odgovara na svakodnevne kancelarijske potrebe, ali i tako da omogućava eksperimentisanje sa internim pravljenjem kreativnijih, kvalitetnih materijala. Ne samo da vam to omogućava da istražujete nove načine za brzo prevazilaženje prepreka, već i da to činite uz izbegavanje troškova korišćenja partnera za eksternalizovanje.

Serija imagePRESS C170 omogućava rad sa nestandardnim formatima, uključujući standardne veličine A4 i A3, koverte, medije do 350 g/m2, uz sveobuhvatan asortiman opcija profesionalne linijske završne obrade. Izbor uređaja koji omogućava rad sa raznovrsnim formatima, uz bolju završnu obradu i superiorne boje, može da predstavlja važan faktor za izdvajanje u odnosu na konkurenciju.

Omogućavanje transformacije, kvaliteta i brzine

Usled stalnih promena, uvek investiramo u razvoj novih proizvoda koji su napravljeni tako da odgovaraju vašim promenljivim potrebama. Sa serijama imageRUNNER ADVANCE DX C5800 i imagePRESS C170 kreirali smo dva pametna uređaja napravljena za pokazivanje naše stručnosti na polju besprekorne integracije u radne procese za dokumente i pametne tehnologije štampanja i skeniranja, prilagođeno vašim potrebama.

Naši uređaji nastavljaju da omogućavaju digitalnu transformaciju, a u slučaju modela imageRUNNER ADVANCE DX C5800 neprikosnoveni su za omogućavanje pouzdane, lake i brze digitalizacije dokumenata. Za preduzeća koja žele interno da prave kreativne materijale i materijale za komunikaciju sa klijentima visokog kvaliteta na širokom opsegu medija, imagePRESS C170 predstavlja savršeno rešenje.

Saznajte više o tome kako vam naši najnoviji uređaji pružaju podršku na putu digitalne transformacije.

Zainteresovani ste za unapređivanje mogućnosti profesionalne štampe? Otkrijte više o tome kako je imagePRESS C170 napravljen tako da vam omogućava da interno kreirate kvalitetne materijale.

Povezani proizvodi i rešenja

Dodatno istražite

  • Članak

    Pružanje visokog kvaliteta bez kompromisa

    Pomaže vam da očarate klijente bez prevelikog ulaganja.

    20 Jan 2021

  • ČLANAK

    Digitalna transformacija hibridnog radnog okruženja uz štampu

    Transformacija štampe radi odgovaranja na potrebe hibridnog radnog okruženja.

    20 Jan 2021

  • Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?