ČLANAK

Transformacija štampe kao pomoć na putovanju digitalizacije

Digitalna transformacija hibridnog radnog okruženja uz štampu

Transformacija štampe radi odgovaranja na potrebe hibridnog radnog okruženja

Način na koji radimo se značajno promenio, pa su se promenile i naše potrebe u vezi sa uređajima za štampu. Pre 10 godina štampač je bio potreban samo za pravljenje fizičkih kopija dokumenata. Ta potreba nije nestala. Međutim, radi usklađivanja sa modernim hibridnim stilovima rada, potrebno je da štampač predstavlja centralno mesto za radne procese štampe i digitalne radne procese. To znači da ne treba da odgovara samo na potrebe za pretvaranje digitalnog materijala u štampani, već i za pretvaranje štampanog materijala u digitalni. To znači povezivanje sa aplikacijama u radnom okruženju radi direktnog ubacivanja dokumenata u radne procese. To takođe znači pružanje bezbednosti za najosetljivije informacije.

Prilagođavanje novim okolnostima

Iako je tokom 2020. Došlo do velikog porasta na polju rada na daljinu, istraživanja pokazuju da budućnost rada nije binarna. 64%1 zaposlenih izjavilo je da bi bar deo vremena želeli da provedu radeći u kancelariji ili na nekoj lokaciji izvan doma. Stoga je potrebno da organizacije investiraju u tehnologiju koja podržava novi stil rada, tj. zaposlenima omogućava da efektivno rade na više lokacija.

Mi u kompaniji Canon neprestano posmatramo radno okruženje koje se menja i kako to utiče na potrebe naših klijenata. Iz tog razloga smo napravili tehnološki eko-sistem Digital Transformation Services (DTS), koji objedinjuje naš vodeći hardver i softver u integrisani tehnološki eko-sistem koji je napravljen tako da vam pruži podršku na putu transformacije. Ova ponuda kombinuje naša vodeća hardverska rešenja, usluge za upravljanje štampanjem i rešenja za saradnju u radnom prostoru, kako biste dobili veću transparentnost i kontrolu nad čitavim životnim ciklusom dokumenta.

Hardver predstavlja srce naše DTS ponude. Uređaji koje pravimo odavno su prestali da budu samo štampači i unapređeni su iz tradicionalne uloge kao podrška transformaciji tako što omogućavaju povezivanje i radne procese potrebne u današnjim hibridnim radnim okruženjima. Zasnovan na nagrađivanoj seriji imageRUNNER ADVANCE DX, naš najnoviji model imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nastavlja da vam pruža podršku na putu digitalizacije kroz povezivanje.

Digitalna transformacija hibridnog radnog okruženja uz štampu

Transformisanje dokumenata i radnih procesa

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 pruža vrhunsku tehnologiju skeniranja koja zaposlenima pomaže da lakše digitalizuju informacije i da ih učine lako dostupnim onima kojima su potrebne – čime se garantuje kontinuitet poslovanja čak i sa distribuiranom radnom snagom. Uređaji mogu efikasno da skeniraju mešane medije brzinom do 270 slika u minuti. Uz inteligentnu tehnologiju Object Character Recognition (OCR) i mašinsko učenje1, uređaje je moguće naučiti da efektivno identifikuju i kategorizuju tipične kompanijske dokumente, što omogućava davanje automatskih preporuka za odredišta za čuvanje na osnovu pravila koja postavlja korisnik.

Podrška transformaciji obuhvata više od same digitalizacije – takođe podrazumeva bolju podršku za digitalne radne procese. Nakon izdvajanja, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 može automatski da ubaci informacije u vaš softver za radni proces, kao što je SAP Concur, čime se zaposlenima štedi dragoceno vreme koje bi potrošili na ručni unos podataka, kao i garantuje tačnost unesenih podataka. Naši uređaji takođe omogućavaju besprekornu integraciju sa našim softverom uniFLOW Online, što izuzetno olakšava štampanje i skeniranje dokumenata direktno na odredišta u informatičkom oblaku, uključujući Dropbox i OneDrive.

Usklađivanje pristupa i bezbednosti

Međutim, iako je pristupačnost ključna za uspešan rad na daljinu, mora da se uskladi sa bezbednošću. Kao povezani uređaj, potrebno je da štampač sa podrškom za informatički oblak pruža robusnu zaštitu kako bi se garantovalo da nije podložan napadima ili slučajnim upadima, čime bi informacije dospele u pogrešne ruke. Iako su kompanije pod pritiskom da se brzo prilagode i implementiraju potrebnu tehnologiju što je pre moguće, važno je brzina nikada nema prednost u odnosu na bezbednost.

Naš tehnološki eko-sistem garantuje da su vaši dokumenti zaštićeni gde god da se nalazite u radnom procesu. Iako su svi naši uređaji napravljeni tako da budu bezbedni po dizajnu, određeni broj vrhunskih funkcija na novim uređajima, uključujući seriju imageRUNNER ADVANCE DX C5800, takođe doprinose održavanju bezbednosti podataka. Bez obzira na to gde se uređaj nalazi, dokumenti koji se šalju na štampu mogu da se oslobađaju samo iz bezbednog reda za štampanje nakon potvrde putem ID kartice. Sa druge strane, tehnologija skeniranja može da identifikuje bezbedne tipove datoteka, kao što su finansijske informacije, i da automatski primenjuje zaštitu, uključujući šifrovanje podataka koji se prenose. Informacije se zatim skeniraju na bezbednu lokaciju gde je moguće primeniti pravila pristupa; na primer, osetljive informacije odeljenja ljudskih resursa su zaštićene tako da zaposleni ne mogu da im pristupaju.

Razumemo da se potrebe naših klijenata ubrzano menjaju. Želimo da vas opremimo alatkama koje su vam potrebne da biste bili spremni za novo normalno okruženje. Kako idemo ka hibridnim načinima rada, biće sve važnije da postoji instaliran hardver koji može da odgovori na izazov, uz povezivanje, bezbednost i tehnologiju radnog procesa koji će vašim timovima pomoći da efektivno rade.

Saznajte kako serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 može da pruži podršku vašim ciljevima transformacije radnog okruženja.

Povezani proizvodi i rešenja

Dodatno istražite

  • Članak

    Pružanje visokog kvaliteta bez kompromisa

    Pomaže vam da očarate klijente bez prevelikog ulaganja.

    20 Jan 2021

  • Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?