Canon HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 je HD kamkorder koji objedinjuje snimanje u profesionalnom kvalitetu sa prednostima dve fleš memorije. Napredne kontrole omogućavaju vam da snimate HD materijal izuzetne oštrine sa veoma visokim nivoom detalja.

Prednosti

  • Canon HD sistem za kamere od 8 megapiksela
  • 32 GB Dual Flash memorije
  • Funkcije "Instant AF" i optički stabilizator slike velikog opsega (OIS)
  • Opcije za ručnu kontrolu
  • Video Snapshot, Prepoznavanje lica, Pre REC
  • x.v.Colour i 25p
  • Fotografije od 8 megapiksela
  • Superioran zvuk
  • Mali napredni priključak za dodatnu opremu
  • Softver za uređivanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon HF S10

Canon HD sistem za kamere


Snimajte materijal zapanjujućeg kvaliteta pomoću Canon HD sistema za kamere: LEGRIA HF S10 koristi jedinstvenu kombinaciju Full HD CMOS senzora rezolucije 8,0 megapiksela, Canon HD video objektiva sa optičkim zumom od 10x (prečnik filtera od 58 mm) i procesora DIGIC DV III.

Dve fleš memorije


Dve fleš memorije, od kojih unutrašnja poseduje kapacitet od 32 GB - dovoljno za više od 12 časova HD video zapisa - uz dodatnu opciju snimanja na izmenjive SDHC memorijske kartice.

Inteligentno snimanje


Jedinstveni sistem Instant AF kompanije Canon omogućava brzo i precizno fokusiranje. Super Range OIS služi za ublažavanje efekata drmanja kamere, kod brzih i kod sporih pokreta.

Kreativna ručna kontrola


Prilagodljivi taster omogućava vam da aktivirate jednu od pet promenljivih koje je moguće dodeliti kontrolnom točkiću, što podrazumeva fokus, ekspoziciju i nivo jačine zvuka. U dodatne napredne kontrole spadaju podešavanje ograničenja za automatsku kontrolu dobitka - opcija koja je obično dostupna samo na profesionalnim kamkorderima služi za poboljšavanje graničnih vrednosti odziva prilikom snimanja u uslovima slabog osvetljenja - Zebra patterns, Colour Peaking i Colour Bar/Test Tone izlaz.

Jednostavno snimanje sjajnih video zapisa


Video Snapshot služi za snimanje kratkih filmskih isečaka u trajanju od 4 sekunde - savršeno za naknadno sastavljanje liste za reprodukciju. Svoj film napravljen od isečaka možete da reprodukujete uz zvučnu podlogu po sopstvenom izboru. Tehnologija za prepoznavanje lica automatski optimizuje postavke kako biste dobili savršene slike ljudi, a omogućava prepoznavanje do 35 lica u kadru. Pre REC omogućava snimanje 3 sekunde materijala pre nego što pritisnete taster Record - nikada nećete propustili snimak.

Opcije za boje


Procesor DIGIC DV III podržava tehnologiju x.v.Color - za dublji i bogatiji prikaz nijansi prilikom reprodukcije filmova na kompatibilnim HD televizorima. Režim 25p Cinema omogućava snimanje filmova koji izgledaju kao da su sa filmske trake, a obezbeđuje i poboljšane performanse u uslovima slabog osvetljenja.

Snimanje fotografija


Namenski režim za snimanje fotografija omogućava snimanje fotografija visoke rezolucije, do 8 megapiksela. U režimu Dual Shot moguće je snimati fotografije rezolucije 6 megapiksela u toku snimanja video zapisa. Funkcija Photo Burst omogućava snimanje 25 fotografija iz jedne sekunde snimljenog video zapisa.

Superiorne funkcije za zvuk


Priključci za mikrofon i slušalice omogućavaju snimanje zvuka izvanrednog kvaliteta i praćenje snimanja. Ručne kontrole nivoa jačine zvuka pružaju još više opcija.

Fleksibilne opcije


Mali napredni priključak za dodatnu opremu omogućava priključivanje širokog asortimana opcionih dodataka - kao što je mikrofon ili video svetlo.

Softver


U paketu se isporučuje i softver PIXELA™ koji olakšava uređivanje i deljenje. DVD diskove možete da narezujete dodirom na jedno dugme zahvaljujući DVD rezaču DW-100 kompanije Canon (prodaje se odvojeno).

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon HF S10, njegovim karakteristikama i mogućnostima.