Compact Digital Cameras

Kompaktni digitalni fotoaparati

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama kompanije Canon, imamo najbolji kompaktni fotoaparat za vas – bez obzira na vaš nivo stručnosti.

Mali i izuzetno precizni

Odlični za svakodnevno snimanje, kompaktni digitalni fotoaparati sa fiksnim objektivima pružaju prenosivost i malu težinu, pa su savršeni za one koji žele svestran fotoaparat koji je za čas spreman za snimanje. Asortiman kompanije Canon ima nešto za svakoga, od profesionalnih kompaktnih modela sa velikim senzorima do jednostavnih fotoaparata „uperi i snimaj“.

Naši najnoviji proizvodi

Novi kompaktni fotoaparati

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama kompanije Canon, imamo najbolji novi kompaktni fotoaparat za vas – bez obzira na vaš nivo ekspertize.

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Idealan je za vlogere i blogere. Fotoaparat sa dobrim mogućnostima povezivanja koji snima fenomenalne video zapise i fotografije koje će vaši pratioci obožavati.

Saznajte više

Asortiman proizvoda i filter za kompaktne fotoaparate

Tražite nešto određeno? Promenite pretragu
Filtriraj po

PowerShot G3 X

Uživajte u fleksibilnosti prelaznog fotoaparata sa zumom od 25x koji je izvanredno opremljen za snimanje fotografija i video zapisa.

Saznajte više

Range

Snimajte sa preciznošću, fleksibilnošću i pouzdanošću pomoću prelaznih PowerShot fotoaparata kompanije Canon sa mnoštvom funkcija.

Saznajte više

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite najbolji model za sebe.

Pronađi moj fotoaparat

Pronađite inspiracijuGet Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Pogledajte sve članke

Pravite bolje snimke na putovanjima uz Canon PowerShot G5 X Mark II

Akcioni fotograf Džejms Nort pokazuje svoju veštinu i govori o tome zašto je model Canon PowerShot G5 X Mark II sa mnoštvom funkcija savršen saputnik.

Pročitajte više

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

Možda će vas takođe interesovati...

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se