eos-m50-kit-lifestyle-001

Softver Canon EOS Webcam Utility

Uz naše vrhunske video komplete i softver Canon EOS Webcam Utility, imate sve što vam je potrebno za sastanke, pozive i konferencije bez ograničenja. Saznajte više o našem Canon softveru za veb kameru.

Ostanite povezani

Video pozivi i strimovanje uživo upravo su postali bolji. Kada Canon fotoaparat pretvorite u veb kameru, dobijate profesionalni kvalitet slike za video konferencije. Prisustvujte sastancima sa kolegama, komunicirajte sa prijateljima i porodicom i uvek ostanite u vezi, čak i kada putujete. Preuzmite softver EOS Webcam Utility da biste započeli.

Hajde da počnemo

Popunite obrazac da biste preuzeli softver Canon EOS Webcam Utility za Windows i Mac.

Preuzmi za Windows

Preuzmi za Mac

Kompatibilni proizvodi

Otkrijte naš asortiman vrhunskih EOS i PowerShot fotoaparata. Svi ti modeli su kompatibilni sa softverom Canon EOS Webcam Utility.


Strimovanje uz Canon

Saznajte više o tome kako da nadogradite veb kameru za strimovanje uživo i video konferencije uz naš postupni vodič.

Saznajte više

Potrebna vam je pomoć?

EOS Webcam Utility funkcioniše sa asortimanom odabranih EOS i PowerShot fotoaparata, a da bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupovinu da biste mogli da pronađete Canon fotoaparat po svojoj meri.

Vodič za kupovinu

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Možda će vas interesovati i…Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera kompanije Canon koji vam pomažu da ostanete povezani gde god da se nalazite na svetu.