eos-m50-kit-lifestyle-001

Softver Canon EOS Webcam Utility

Uz naše vrhunske video komplete i softver Canon EOS Webcam Utility, imate sve što vam je potrebno za sastanke, pozive i konferencije bez ograničenja. Saznajte više o našem Canon softveru za veb kameru.

Ostanite povezani

Video pozivi i strimovanje uživo upravo su postali bolji. Kada Canon fotoaparat pretvorite u veb kameru, dobijate profesionalni kvalitet slike za video konferencije. Prisustvujte sastancima sa kolegama, komunicirajte sa prijateljima i porodicom i uvek ostanite u vezi, čak i kada putujete. Preuzmite softver EOS Webcam Utility da biste započeli.

Hajde da počnemo

Popunite obrazac da biste preuzeli softver Canon EOS Webcam Utility za Windows. Verzija za Mac će biti dostupna uskoro.

Preuzmi za Windows

Kompatibilni proizvodi

Otkrijte naš asortiman vrhunskih EOS i PowerShot fotoaparata. Svi ti modeli su kompatibilni sa softverom Canon EOS Webcam Utility.


Strimovanje uz Canon

Saznajte više o tome kako da nadogradite veb kameru za strimovanje uživo i video konferencije uz naš postupni vodič.

Saznajte više

Potrebna vam je pomoć?

EOS Webcam Utility funkcioniše sa asortimanom odabranih EOS i PowerShot fotoaparata, a da bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupovinu da biste mogli da pronađete Canon fotoaparat po svojoj meri.

Vodič za kupovinu

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Možda će vas interesovati i…Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera kompanije Canon koji vam pomažu da ostanete povezani gde god da se nalazite na svetu.