Ruke drže smartfon sa slikama u aplikaciji Camera Connect; fotoaparat je prikazan u pozadini na stolu sa hranom i pićem.

CANON APLIKACIJE ZA FOTOAPARATE I ŠTAMPAČE

CANON
APLIKACIJA CAMERA CONNECT

Povežite fotoaparat sa smartfonom pomoću Wi-Fi ili Bluetooth veze – i iskoristite njegov puni potencijal.

CANON
APLIKACIJA CAMERA CONNECT

Iskoristite fotoaparat na bolji način uz aplikaciju Canon Camera Connect

Povežite fotoaparat i upravljajte njim na kreativne i dinamične načine sa kompatibilnog smartfona ili tableta i ostanite u toku preuzimanjem1 najnovijih verzija firmvera – sve to pomoću jedne osnovne aplikacije kompanije Canon.

Prednosti

Povežite fotoaparat kompanije Canon sa smartfonom ili tabletom i postignite više nego ikada pre.

 • DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

  Doterivanje i podešavanje

  Udobno kadrirajte snimke i menjajte postavke fotoaparata i vrednosti ekspozicije sa telefona.

 • PREUZMI

  Preuzimajte i delite u pokretu

  Povežite sa pametnim uređajem i birajte fotografije ili video zapise koje želite da prebacite sa fotoaparata. Zatim ih bez kablova i muke delite preko društvenih mreža ili e-pošte sa klijentima.

 • FIRMVER

  Ostanite u prednosti uz ažuriranja firmvera1

  Održavajte savršeno funkcionisanje fotoaparata i objektiva uz najnovije verzije firmvera koje često otključavaju nove funkcije. Ažurirajte firmver pomoću smartfona u pokretu ili daljinski, bez potrebe za računarom.

 • BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Daljinski fotografišite i snimajte

  Isključite sebe sa snimka i daljinski upravljajte fotoaparatom pomoću jednostavne funkcije Bluetooth daljinskog upravljača.

 • INFORMACIJE O LOKACIJI

  Geografski označavajte fotografije

  Ako vaš fotoaparat nema ugrađenu GPS funkciju, upotrebite podatke o pozicioniranju telefona i dodajte informacije o lokaciji slikama radi naknadnog pametnog katalogiranja i označavanja.

 • PREGLEDANJE I OZNAČAVANJE

  Pregledajte snimke u pokretu

  Povežite fotoaparat dok je u torbi i pregledajte slike na telefonu. Označite najbolje slike pomoću telefona ili izbrišite one koje vam se ne sviđaju, što ubrzava preuzimanje i uređivanje kada dođete kući.

Pažljivo pogledajte, prednosti su stvarne

Canon Camera

DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

Daljinski fotografišite i snimajte

Za stidljive divlje životinje, pejzaže sa dugačkom ekspozicijom, izazovni selfi, pa čak i vlogovanje, funkcija daljinskog upravljanja dodaje nove kreativne opcije za fotografije i video zapise. Gledajte prikaz uživo na uređaju i gledajte sa razdaljine, uz mogućnost podešavanja mnogih postavki fotoaparata. Takođe, u studijskim okruženjima možete daljinski da upravljate blicevima pomoću Speedlite odašiljača ST-E10. Ako želite još duže ekspozicije u režimu otvorene blende, sprečite podrhtavanje fotoaparata tako što ćete zatvaračem upravljati pomoću aplikacije.

PREUZMI

Preuzmite, ocenite i podelite

Povežite pametni uređaj i izaberite slike ili automatski prebacite sve slike na njega. Možete da izaberete da otvarate slike u drugim Canon aplikacijama, kao što je Digital Photo Professional Express za uređivanje ili Canon Print za štampanje. Takođe je lako prebacivati video zapise sa fotoaparata, bez kablova i bez muke radi unapređivanja radnog procesa; veličina filmova se menja radi lakšeg deljenja u pokretu. Kada ga uparite sa smartfonom, možete da pregledate slike sa fotoaparata na ekranu smartfona – čak i ako je fotoaparat isključen. Slike možete da prebacite na smartfon u originalnoj veličini ili u izmenjenoj veličini, kako biste ih odmah delili u fidovima na društvenim mrežama.

Canon Camera
Canon Camera

GEOGRAFSKO OZNAČAVANJE

Precizne informacije o lokaciji

Povezivanjem smartfona sa aplikacijom Canon Camera Connect otključavate GPS funkciju telefona, pa ako je vaš Canon fotoaparat nema, svakako možete da mapirate i da pratite putovanje, gde god da se nalazite. Možete čak i jednostavno da podesite sat na fotoaparatu kada putujete u različite vremenske zone!

AŽURIRANJA FIRMVERA

Održavajte fotoaparat ažurnim

Budite sigurni da imate najnoviji firmver za fotoaparat i objektive tako što ćete primati obaveštenja o novim ažuriranjima direktno u aplikaciji. Preuzmite i instalirajte novi firmver fotoaparata preko telefona, bez potrebe za računarom ili uklanjanjem kartica. To vam omogućava da budete sigurni da je vaš fotoaparat ažuriran najnovijim firmverom gde god da se nalazite, uz sigurnost da imate sve najnovije funkcije.1

Canon Camera

Preuzmite aplikaciju Canon Camera Connect

Aplikaciju Camera Connect možete besplatno da preuzmete sa uređaja. Samo posetite App Store ili Google Play i obavite pretragu pomoću ključnih reči ƒ„Canon Camera Connect“. Za punu kompatibilnost pogledajte odgovarajuću stranicu aplikacije.

Informacije o kompatibilnosti

1Pomoću aplikacije Canon Camera Connect korisnici će moći da ažuriraju firmver na svojim Canon fotoaparatima. Ova funkcija će raditi samo u ažuriranjima firmvera EOS R3, PowerShot Zoom i proizvode predstavljene 2022. ili kasnije.

Srodni članci