Canon Camera

SOFTVER

CANON EOS UTILITY

Daljinski upravljajte EOS fotoaparatom i lako prebacujte datoteke pomoću besplatnog softvera kompanije Canon za PC i Mac računare.

CANON EOS UTILITY

Besplatni softver za prenos datoteka i daljinsko snimanje za EOS fotoaparate

Prebacujte slike i video zapise na PC ili Mac računar ili daljinski upravljajte fotoaparatom pomoću računara radi daljinskog snimanja. Koristite USB kabl ili Wi-Fi vezu* za bežični prenos slika i daljinsko upravljanje.
 • Upravljajte snimanjem fotografija

  Koristite fotoaparat na uobičajeni način, a dok je povezan na EOS Utility, snimljene slike biće automatski prebačene na računar, na memorijsku karticu fotoaparata ili oboje. Neka klijent odabere omiljene snimke direktno na snimanju.

 • Daljinsko upravljanje fotoaparatom

  Obezbedite savršeno kadriranje uz pregled uživo pomoću mreža za kadriranje i alatki za kompoziciju. Upravljajte fotoaparatom sa računara uz žično ili bežično* snimanje, koje je idealno za studijske snimke mrtve prirode ili za sportske događaje. EOS Utility vam takođe omogućava da aktivirate funkciju tajmera intervala za video snimke sa ubrzanim protokom vremena.

 • Organizujte prenesene datoteke

  Prenete slike mogu automatski da se preimenuju i čuvaju u fasciklama na osnovu datuma/vremena snimanja i drugih postavki, kako biste ih lakše organizovali. Takođe možete da dodajete ili menjate metapodatke i informacije o autorskim pravima za slike.

 • Dodajte prilagođene stilove slike i povežite se na DPP

  Registrujte preuzete stilove slike na EOS fotoaparatu, kreirajte sopstvene simulacije i profile boja. EOS Utility takođe omogućava jednostavnu integraciju sa softverom Digital Photo Professional, za besprekoran radni proces.

 • Ažurirajte postavke fotoaparata i firmver

  Olakšajte podešavanje fotoaparata uz EOS Utility. Ažurirajte postavke fotoaparata, uključujući mrežne i FTP postavke, sinhronizujte vreme i datum sa računarom i instalirajte ispravke firmvera na fotoaparatu i objektivima.

 • Prenosite slike i video zapise sa fotoaparata

  Koristite EOS Utility za prenos slika i video zapisa sa fotoaparata na PC ili Mac računar. Izaberite određene slike, sve slike ili samo one koje još niste preneli.

Dostupno je za Mac i Windows

Preuzmite softver Canon EOS Utility

Srodni članci

Možda će vas interesovati i…