Objektivi za EOS M

Prenosivi i lagani objektivi namenski dizajnirani za EOS M fotoaparate.
Canon Camera

Prilagodljivi koliko i vi

Naši EOS M fotoaparati bez ogledala omogućavaju vam da lako menjate objektive i da promenite perspektivu. Pored ekskluzivnog asortimana svestranih i kompaktnih EF-M objektiva, možete da koristite Canon adapter za montiranje EF-EOS M da biste pristupili ogromnom izboru od preko 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, što obuhvata i specijalizovane objektive, kao što su makro i „riblje oko“.
 • PRENOSIVI I LAGANI

  EF-M objektivi

  Prenosivi i lagani objektivi namenski dizajnirani za EOS M fotoaparate. Asortiman ide od ultraširokougaonih i telefoto zum modela do sićušnih „pljosnatih“ modela, koji vam omogućavaju da istražite kreativnost.

 • UNAPREDITE OBJEKTIV

  EOS M adapter

  Možete da koristite lagani Canon EF-EOS M adapter da biste montirali svoje EF i EF-S objektive na EOS M, uz punu kompatibilnost i bez gubitka performansi.

 • FIKSNI I FLEKSIBILNI

  EF objektivi

  EOS-M adapter omogućava korišćenje ogromnog asortimana objektiva sa fiksnom žižnom daljinom, zum i specijalizovanih objektiva, kao što su makro i „riblje oko“, koji daju vrhunske slike sa DSLR fotoaparatima.

Filter za EOS M objektive

7 Proizvodi

  7 Proizvodi

  Primenjeni filteri

  7 / 7 rezultati

  Istaknuti objektivi kompanije Canon

  Canon objektivi kombinuju majstorstvo izrade i najnoviju optičku tehnologiju da bi garantovali fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta. Pogledajte najnovije prenosive i lagane širokougaone i telefoto objektive za EOS M.

  Možda će vas takođe interesovati...

 • EOS M fotoaparati

  DSLR snaga u telu kompaktnog APS-C fotoaparata bez ogledala.

 • Alatka za biranje objektiva

  Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

 • Speedlite asortiman

  Upravljajte osvetljenjem, sa fotoaparata i daljinski, pomoću našeg asortimana Speedlite bliceva.

 • Svi fotoaparati

  Otkrijte kompletan asortiman Canon fotoaparata, od kompaktnih digitalnih do snažnih i svestranih DSLR i modela bez ogledala.

 • EOS DSLR fotoaparati

  Naš EOS asortiman DSLR fotoaparata pruža izvanredan kvalitet slike, bez obzira na vaš nivo veštine.

 • EOS R sistem

  EOS R sistem za montažu objektiva daje veće kreativne mogućnosti za fotografisanje svakog prizora.