Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva nove generacije za EOS R sistem, dizajniranih za optičku izvanrednost.

Istražite sve mogućnosti

Fotografi i filmadžije mogu da istraže bogat izbor novih kreativnih mogućnosti za snimanje uz Canon EOS R. Inovativni RF objektivi garantuju veoma brzo fokusiranje i izuzetan optički kvalitet. EOS R adapteri pružaju veoma jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima, bez gubitka performansi.

Filter za EOS R objektive

Korišćenje EF i EF-S objektiva sa EOS R sistemom zahteva EOS R adapter, koji pruža punu kompatibilnost bez gubitka performansi.

Tražite određeni RF objektiv? Promenite pretragu
Filtriraj po

canon-camera

Kompaktni, tihi i lagani RF objektiv sa fiksnom žižnom daljinom od 50 mm i širokim otvorom blende f/1,8, savršen za realizovanje vaše kreativne vizije.

Saznajte više

canon-camera

Osnovni kompaktni i lagani telefoto zum objektiv iz serije L, RF 70-200mm F4L IS USM je idealan za putovanja, sport/divlje životinje i portrete.

Saznajte više

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Idealni objektiv za svaki dan namenjen entuzijastima za fotoaparate punog formata bez ogledala. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lak za korišćenje, lagan, kompaktan i spreman da vam omogući da fotografisanje prenesete na novi nivo.

Saznajte više

EOS R kompatibilnost sa RF sistemom za montažu

EOS R sistem nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

Pogledajte članak

EOS R RF Mount Compatibility

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju objektiva?

Zabeležite ono što volite pomoću EOS fotoaparata. Upotrebite neku od naših alatki za biranje objektiva da biste pronašli objektiv po svojoj meri.

Možda će vas takođe interesovati...