Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva nove generacije za EOS R sistem, dizajniranih za optičku izvanrednost.

Istražite sve mogućnosti

Fotografi i filmadžije mogu da istraže bogat izbor novih kreativnih mogućnosti za snimanje uz Canon EOS R. Inovativni RF i RF-S objektivi garantuju veoma brzo fokusiranje i izuzetan optički kvalitet. EOS R adapteri pružaju veoma jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima, bez gubitka performansi.

Filter za EOS R objektive

Korišćenje EF i EF-S objektiva sa EOS R sistemom zahteva EOS R adapter, koji pruža punu kompatibilnost bez gubitka performansi.

Tražite određeni RF objektiv? Promenite pretragu
Filtriraj po

canon-camera

RF supertelefoto objektiv od 1.200 mm sa naprednim rukovanjem i dizajnom, za zadivljujuće rezultate sa divljim životinjama, sportom i udaljenim detaljima.

Saznajte više

canon-camera

Najširi RF objektiv kompanije Canon daje detaljnu sliku uz preciznost L serije, od 14–35 mm, dok je snimanje iz ruke lako uz stabilizaciju slike u 5,5 koraka.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktan i pristupačan ultraširokougaoni objektiv od 16 mm punog formata za seriju EOS R, dizajniran za vlogere i kreativne kreatore sadržaja.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktni, tihi i lagani RF objektiv sa fiksnom žižnom daljinom od 50 mm i širokim otvorom blende f/1,8, savršen za realizovanje vaše kreativne vizije.

Saznajte više

canon-camera

Osnovni kompaktni i lagani telefoto zum objektiv iz serije L, RF 70-200mm F4L IS USM je idealan za putovanja, sport/divlje životinje i portrete.

Saznajte više

canon-camera

Super telefoto objektiv iz serije RF od 800 mm sa naprednim rukovanjem i dizajnom koji će vam omogućiti da pomerite granice.

Saznajte više

canon-camera

Standardni APS-C zum objektiv za seriju EOS R koji je savršen za svakodnevne situacije, kao što su porodica, životni stil, portreti i odmori.

Saznajte više

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Idealni objektiv za svaki dan namenjen entuzijastima za fotoaparate punog formata bez ogledala. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lak za korišćenje, lagan, kompaktan i spreman da vam omogući da fotografisanje prenesete na novi nivo.

Saznajte više

EOS R kompatibilnost sa RF sistemom za montažu

EOS R sistem nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

Pogledajte članak

EOS R RF Mount Compatibility

Možda će vas takođe interesovati...