image.canon
alt text goes here

image.canon

Uživajte u veoma jednostavnom prebacivanju slika i filmova na uređaje i u veb usluge, uz besplatno skladište u informatičkom oblaku, automatski sa fotoaparata kompanije Canon*.

Saznajte više i preuzmite

Veoma jednostavno prebacivanje medija i besplatno skladište

Automatski uspostavite vezu sa Canon fotoaparata* na informatički oblak, gde se sve fotografije i filmovi, uključujući CR3 RAW datoteke i 4K, bezbedno čuvaju 30 dana** i automatski prebacuju na uređaje i u veb usluge. Uz to, uživajte u dugoročnom čuvanju biblioteke u formatu za društvene mreže i 10 GB prostora za najvažnije originale.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon povezuje Canon fotoaparat* sa vašim svetom.

Pogledajte kako image.canon može da promeni način na koji čuvate, obrađujete i delite fotografije. Bez kablova, nezgodnih upravljačkih programa ili čitača kartica. Samo vi i fotoaparat.

Pogledajte video

U srcu interneta

image.canon predstavlja više od skladišta. Smešta vaše slike, koje se automatski ili ručno šalju sa Canon fotoaparata sa podrškom za Wi-Fi*, na centralizovanu lokaciju radi veoma jednostavne dalje distribucije.

At the heart of the internet

Automatsko prebacivanje

Canon fotoaparati sa podrškom za Wi-Fi* predstavljeni od 2020. Omogućavaju vam da uživate u automatskom prebacivanju u pozadini direktno na image.canon, uz vezu sa internetom.

Automatic transfers

Besplatno skladište

Čuvajte sve medije, uključujući CR3 RAW slike i 4K filmove, 30 dana** – sasvim dovoljno vremena za preuzimanje na uređaje i prebacivanje u omiljene usluge. Slike u formatu za društvene mreže kreiraju se i čuvaju u vašoj biblioteci. Uživajte u 10 GB dugoročnog skladišta za najvažnije medije.

Free storage

Brze veze

Bez obzira na to da li vam je potrebno povezano skladište u informatičkom oblaku za porodične fotke ili za profesionalni radni proces, image.canon omogućava brzo prebacivanje u omiljene veb usluge i na računar.

Fast connections

Praktično, jednostavno i intuitivno

Jednostavno i intuitivno; image.canon je zasnovan na praktičnosti. Lako sortirajte slike onako kako želite i uživajte u veoma jednostavnom direktnom deljenju pomoću društvenih mreža ili e-pošte.

Convenient, simple and intuitive

Stalno evoluiranje

Uz partnerstvo sa platformama Google Slike i Adobe Creative Cloud, kao i uzbudljive planove za redovnu nadogradnju radi podržavanja vaše kreativnosti, image.canon vam pruža alatke potrebne za održavanje koraka sa svetom 5G i veštačke inteligencije.

Continuously evolving

Srodni proizvodi

* Ne podržavaju svi fotoaparati automatsko prebacivanje u pozadini. Drugi kompatibilni Canon fotoaparati sa podrškom za Wi-Fi omogućavaju lako ručno prebacivanje direktno na image.canon. Kompletnu listu kompatibilnih fotoaparata potražite na http://image.canon. Kompatibilni fotoaparati moraju da budu povezani na internet preko Wi-Fi veze.
** Originalne slike se brišu nakon 30 dana, osim ako ih prebacite u dugoročno skladište.