Creative Park
alt text goes here

Creative Park aplikacija

Ručno pravite elegantne dekoracije, personalizovane čestitke, rukotvorine od papira i još toga – sve je besplatno.

Preuzmi za iOS
Preuzmi za Android

Sklapajte. Kreirajte. Stvarajte.

Od ukrasa za kućne zabave do svakodnevnih enterijera, od jednostavnih ideja za rukotvorine do 3D modela u stilu origamija – unesite zabavu sa papirom u svakodnevni život, u društvu porodice i prijatelja.

Istražite

Bez obzira na to da li tražite inspiraciju za ukrase za zabavu ili samo želite malo da se zabavite sa sklopivim modelima od papira, imamo nešto za vas u aplikaciji Creative Park.

Explore
Try something new

Isprobajte nešto novo

Dosada je stvar prošlosti, zahvaljujući funkciji jednostavnog pregledanja, novim kreativnim dizajnerskim rešenjima za korišćenje papira i svežim idejama za rukotvorine. Obratite pažnju na novosti za svako godišnje doba, kao i na specijalne događaje.

Personalizujte ga

Dodajte lični pečat kreacijama pomoću funkcije za uređivanje. Prilagodite šablone za rukotvorine od papira i dodajte fotografije i tekst kako biste ih učinili posebnim. Sačuvajte omiljene i ponovo ih kreirajte kada niste kod kuće.

Make it your own
Create with ease

Sa lakoćom kreirajte

Direktno pređite sa uređivanja na štampanje, bez napuštanja aplikacije. Potrebni su vam samo kompatibilni Canon inkdžet štampač i aplikacija Creative Park. Samo obavite jednostavni proces registracije* i moći ćete da kreirate projekte uvek kada to poželite.

Kreirajte Canon ID

Kompatibilnost sa aplikacijom Creative Park

Informacije o podržanim modelima Canon inkdžet štampača potražite na sledećoj veb stranici: https://ij.start.canon/cpapp-model

Ta aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje, a kompatibilna je sa operativnim sistemima iOS 12.0 ili novijim / Android 5.0 ili novijim.

Jezici
Dostupni jezici: engleski, češki, danski, holandski, finski, francuski, nemački, italijanski, norveški, poljski, portugalski, ruski, španski, švedski i turski.

*Creative Park je besplatna usluga za sadržaj, ekskluzivno dostupna vlasnicima Canon štampača. Kreirajte ili se prijavite na Canon ID nalog, registrujte Canon štampač i preuzmite aplikaciju Creative Park da biste koristili funkcije za uređivanje i štampanje.

Kreirajte Canon ID

Canon ID je lični nalog koji služi za pristupanje Canon uslugama i aplikacijama, kao i za registrovanje svih Canon proizvoda. Ostvarite pristup nagradama za štampanje, Canon prodavnici i uživajte u ekskluzivnom sadržaju za Canon ID korisnike.

Kreirajte Canon ID

Srodni članci

Praktični saveti za štampanje, zabavni projekti za umetnost i rukotvorine i pametni načini da na najbolji način iskoristite omiljene fotografije.

Pogledajte sve članke

Možda će vas takođe interesovati