mirrorless range
alt text goes here

EOS M fotoaparati bez ogledala

Priče su svuda oko vas i zato budite spremni da ih zabeležite, uz naše kompaktne fotoaparate bez ogledala koji uvek mogu biti uz vas.

Izvanredan kvalitet,
male dimenzije

Sjajne priče se u svakom trenutku odvijaju svuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabeležiti odvijanje života i odlične priče.

Canon EOS M50

EOS M50

Elegantni dizajn koji će vas inspirisati da stvarate nezaboravne priče zahvaljujući senzoru veličine kao kod DSLR-a, 4K videu i jednostavnom povezivanju.

Istražite sada

London river panorama at night.
Snimljeno pomoću EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Šta je fotoaparat bez ogledala?

Za razliku od DSLR fotoaparata koji koristi ogledalo za odbijanje svetlosti u tražilo, fotoaparati bez ogledala (poznati i pod nazivom kompaktni sistemski fotoaparati) nemaju ogledalo niti optičko tražilo, što ih obično čini manjim od DSLR modela.

Umesto da gledate kroz objektiv kad komponujete fotografiju na optičkom tražilu, na kamerama bez ogledala koristite ili elektronsko tražilo ili ekran za pregled snimka. Uprkos razlikama u dizajnu, fotoaparati bez ogledala (poput DSLR fotoaparata) svakako vam omogućavaju da pokažete kreativnost pomoću objektiva.

eos m10 lifestyle alina

Kvalitet od kojeg zastaje dah

Naši fotoaparati bez ogledala objedinjuju najbolje od kompaktnih i DSLR modela kompanije Canon radi pružanja fotografija i filmova izvanrednog kvaliteta, prepunih detalja, boja i atmosfere – čak i u uslovima slabog osvetljenja.

stunning quality

EF-M objektivi

Prenosivi i lagani objektivi namenski dizajnirani za EOS M fotoaparate. Asortiman ovih objektiva ide od ultraširokougaonih i telefoto zum modela do sićušnih „pljosnatih“ modela, koji vam omogućavaju da istražite kreativnost.

Saznajte više

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Mogu li da koristim druge objektive?

Naši fotoaparati bez ogledala omogućavaju vam da lako menjate objektive i da promenite perspektivu. Pored ekskluzivnog asortimana svestranih i kompaktnih EF-M objektiva, možete da koristite Canon adapter za montiranje EF-EOS M da biste pristupili ogromnom izboru od preko 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, što obuhvata i specijalizovane objektive, kao što su makro i „riblje oko“.

Pročitajte više

Koji EOS sistem je pravi za mene?

Nađite savršen fotoaparat za svoj stil fotografisanja ili snimanja filmova. Od stručnjaka za slabo svetlo do mašina za munjevite pokrete, Canon ima savršeno rešenje.

Saznajte više

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Potrebna vam je pomoć oko izbora fotoaparata?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite savršen model za sebe.

Pronađi moj fotoaparat

EOS 7d Mark II

Možda će vas takođe interesovati...