A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Saveti i tehnike

TEHNOLOGIJA

Objašnjenja razlika između APS-C i punog formata

Koja je razlika između APS-C fotoaparata i fotoaparata punog formata i koji je najpogodniji za vas?

Pročitajte više

APS-C vs full-frame

Naši saveti i tehnike

Želite li da ovladate osnovnim veštinama fotografije, isprobate novu kreativnu tehniku ili poboljšate svoj uspeh? Onda omogućite našim savetima i vodičima stručnjaka da vas nadahnu samopouzdanjem i opreme vas veštinama već danas.

Tražite nešto određeno? Promenite pretragu
Filtriraj po

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Koji tip štampača je najbolji? Koji papir bih trebalo da koristim? Na vaša pitanja u vezi sa štampačem, mastilom i papirom odgovara stručnjak kompanije Canon Suhaib Hussain.

Pročitajte više

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Autor rukotvorina od papira Ejmi Grejem otkriva kako da kombinujete štampanje i slikanje kako biste kreirali prelepa umetnička dela sa leptirima za svoj dom.

Pročitajte više

corgi running

Suština fotografisanja akcije je u beleženju trenutaka koji nestaju u deliću sekunde. Potrebno je da idete u korak sa akcijom, da pratite prijatelje snoubordere ili da budete spremni da snimite gradske surfere dok jašu talase. Nećete morati tako brzo da se pomerate ako ste došli spremni.

Pročitajte više

time lapse of night sky

Bez sumnje ste videli neke zadivljujuće video zapise sa ubrzanim protokom vremena Mlečnog puta kako se izdiže na noćnom nebu ili saobraćaja koji juri kroz grad. U ovom kratkom video zapisu i vodiču naučićemo vas kako da počnete da pravite fotografije sa ubrzanim protokom vremena.

Pročitajte više

child holding autumn leaf

Od bogatih boja do nežne, zlatne sunčeve svetlosti i izmaglice u rano jutro, jesen je prelepo doba. Pročitajte naše najbolje savete kako da svoje fotografije jeseni dignete na viši nivo.

Pročitajte više