APLIKACIJA

Canon Content Transfer Mobile

iOS aplikacija koja povezuje iPhone sa modelom XF605, za besprekoran prenos materijala sa fotoaparata na FTP server.

Pretplata se naplaćuje

Brži i napredniji radni procesi za vesti

Content Transfer Mobile (CTM) je iOS aplikacija koja omogućava preuzimanje informativnog sadržaja na iPhone i direktno otpremanje na FTP server stanice pomoću 4G/5G ili Wi-Fi veze. Takođe pruža napredno upravljanje metapodacima.

XF605

Preuzmite sadržaj sa kamere na telefon

Koristite CTM za povezivanje modela XF605 sa iPhone uređajem, putem Wi-Fi veze ili kompatibilnog USB-C kabla, pa preuzmite MP4, XML, metapodatke i proksi audio datoteke na iPhone.

Otpremanje sadržaja sa telefona na FTP server

Pored upravljanja time koje lokalne datoteke se otpremaju na FTP server, CTM takođe omogućava preuzimanje sadržaja sa kamere i trenutni prenos na server u jednoj operaciji, za efikasniji radni proces.

XF605
XF605

Uređivanje metapodataka vesti

Značajna prednost aplikacije CTM je u tome što omogućava uređivanje metapodataka pre i nakon snimanja materijala. Podržava standard NewsML-G2, čime se obezbeđuje doslednost i jednostavnost integracije za radni proces emitovanja, kao i upravljanja datotekama. XML datoteke je moguće uređivati u aplikaciji CTM i prebacivati na kameru, odnosno metapodatke koji su snimljeni na kameri takođe možete da uređujete u aplikaciji CTM, što omogućava korisnicima da ažuriraju informacije o sadržaju pre otpremanja na server.

Srodni proizvodi

 • Profesionalne video kamere

  XF605

  Svestrani 4K kamkorder koji pruža kvalitet za emitovanje i napredni AF, povezivanje i strimovanje za zahtevne produkcije.
 1. Podržani jezici

  Dostupno je na engleskom, francuskom, italijanskom, nemačkom, španskom, ruskom, turskom i portugalskom.

  Kompatibilnost – Canon XF605*

  *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.