Mod25_GALI

Savršeno za kreativnu videografiju

Jedinstveni bioskopski filmovi

Snimajte zadivljujuće filmove sa jedinstvenim bioskopskim doživljajem. Dual Pixel CMOS AF pruža precizno praćenje subjekta, a u kombinaciji sa tehnologijama za fokusiranje Touch AF i STM omogućava uzbudljive prelaze pri fokusiranju.
Pogledajte Dual Pixel CMOS AF u akciji

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Stabilan materijal svaki put

Snimajte stabilan materijal u svakoj situaciji, čak i kada koristite objektive bez stabilizacije slike, zahvaljujući stabilizaciji u 5 osa u fotoaparatu, što se dodatno poboljšava kada se koristi sa EF-M ili EF-S objektivima sa podrškom za Dynamic IS.
Pogledajte stabilizaciju u fotoaparatu sa 5 osa u akciji

Mod38_HP

Kvalitet od kojeg zastaje dah

Kreirajte Full HD filmove pri 60 kadrova u sekundi uz zadivljujuću dubinu i jasnoću. Velika brzina smenjivanja kadrova odlična je za glatko prikazivanje akcionih sekvenci i pruža odlične opcije za usporenu reprodukciju.

Preuzmite kreativnu kontrolu

Istražite kreativnost uz punu kontrolu nad otvorom blende, brzinom zatvarača i zvukom pomoću režima Manual Movie. Proširite opcije za snimanje zvuka pomoću ulaznog priključka za spoljni mikrofon.

Mod39

Uređivanje je savršeno jednostavno

Očuvajte prefinjene detalje u istaknutim delovima uz Highlight Tone Priority. U potpunosti iskoristite stilove slike kompanije Canon, koji mogu maksimalno da povećaju dostupnu širinu pri uređivanju i omoguće vam da lako uskladite doživljaj materijala na EOS i Cinema EOS uređajima.

EC394

Još EOS M5 prednosti

EOS M5

EOS M5

Vrhunski fotoaparat kompanije Canon bez ogledala koji nudi beskompromisni DSLR kvalitet i brzinu za entuzijaste.

Pročitajte više