Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Dizajniran za kreativnost

EOS M6 Mark II je dizajniran tako da bude vaš stalni kreativni saputnik – dovoljno je prenosiv da možete da ga ponesete bilo gde i dovoljno svestran da biste snimili skoro bilo šta. Kućište fotoaparata od legure magnezijuma izdržljivo je i lagano, a kompaktni dizajn se odlično uklapa sa asortimanom laganih EF-M objektiva.

Kako želite da vidite svet?

Ekran osetljiv na dodir sa mogućnošću naginjanja za 180 stepeni na modelu EOS M6 Mark II omogućava vam da lakše snimate iz kreativnih uglova, dok opciono odvojivo elektronsko tražilo daje intimniji prikaz koji vas dodatno povezuje sa subjektom. Takođe je veoma udoban za korišćenje pod sunčevim svetlom, uz mogućnost prilagođavanja.

Opciono elektronsko tražilo HF-DC2 ima rezoluciju od 2.360.000 tačaka i pokrivanje od 100%. Uočite boje, osvetljenost i oštrinu koje se spremate da snimite i uživajte u više obuhvatajućem i dinamičnijem doživljaju tražila koje je udaljeno od tela fotoaparata radi udobnosti i jednostavnosti.

Ogroman asortiman objektiva

Kao član EOS M asortimana fotoaparata bez ogledala, EOS M6 Mark II je kompatibilan ne samo sa EF-M objektivima, već i sa EF i EF-S objektivima pomoću EF-EOS M adaptera, što fotografima pruža veoma širok izbor optike.

eos m lens family

Povezan sa vašim digitalnim životom

EOS M6 Mark II ima stalno uključenu Bluetooth vezu i ugrađeni Wi-Fi, što mu pomaže da odlično funkcioniše u kombinaciji sa pametnim uređajem.

  • Brzo i lako prebacite slike na uređaj, odnosno podesite tako da se automatski prebacuju dok snimate. Kada prebacite materijal pomoću aplikacije Canon Camera Connect, možete da ga delite sa prijateljima i pratiocima onlajn.

  • Takođe možete da koristite pametni uređaj (pomoću aplikacije Camera Connect) ili PC/Mac (uz EOS Utility) da biste daljinski upravljali modelom EOS M6 Mark II – možete da vidite isto što i fotoaparat na ekranu uređaja, da podešavate postavke fotoaparata i da snimate sa razdaljine do 10 m. Odlično rešenje za istraživanje novih i kreativnih uglova.

  • GPS koordinate mogu da se prebacuju sa smartfona na EOS M6 Mark II dok snimate, pa se slike geografski označavaju lokacijom.

Uočite svaki detalj

Od trenutka kada uzmete EOS M6 Mark II, obožavaćete posvećenost detaljima koja je vidljiva u njegovom dizajnu. Na primer, mogućnost USB punjenja fotoaparata kako biste snimali duže ili samo-čisteći senzor koji sprečava da mrlje od prašine i prljavštine pokvare slike.

Komande su prilagodljive i mogu da se programiraju tako da vam željene funkcije budu nadohvat ruke.

usbc connectivity

Možda će vam se svideti i