EOS M6 Mark II street
Blank-Rect Image

Canon EOS M6 Mark II

Vrhunski fotoaparat za kreiranje sadržaja. Canon EOS M6 Mark II napakovan je tehnologijom koja vam omogućava da snimate izvanredne slike i 4K filmove života u pokretu i da ih lako delite

Uočite i snimite

Beležite teško uhvatljive trenutke pomoću fotoaparata sa munjevito brzim odzivom, fokusom i brzinom snimanja do 14 kadrova u sekundi. Prenosivi dizajn modela EOS M6 Mark II omogućava vam da ga ponesete bilo gde, što ga čini savršenom fotografskom alatkom za dokumentovanje života i istraživanje svakodnevnih kreativnih trenutaka.

Canon EOS M6 Mark II
Registrujte se ovde za još novosti o proizvodima kompanije Canon
EOS M6 Mark II shooting beach volleyball

Beležite trenutke

Pogledajte kako Canon ambasador Pjotr Malecki koristi brzinu i svestranost modela EOS M6 Mark II za beleženje teško uhvatljivih trenutaka u Varšavi.

Pogledajte video

Uhvatite najneuhvatljivije trenutke

Život brzo prolazi, bez obzira na to da li snimate slike na ulici ili pravite kreativne fotografije na putovanjima. Snimajte sve brzinom do 14 kadrova u sekundi, odnosno 30 kadrova u sekundi u RAW rafalnom režimu, uz potpuno automatski fokus koji subjekte u pokretu održava izvanredno oštrim.

Saznajte više

SAVETI ZA ULIČNU FOTOGRAFIJU

EOS M6 Mark II sample beach volleyball action sunset

Vrhunski kvalitet slike – danju i noću

Snimajte izvanredne slike od 32,5 MP prepune detalja i atmosfere, čak i pri slabom osvetljenju, zahvaljujući maks. ISO osetljivosti od 25.600. Isecajte, obrađujte i menjajte veličinu uz održavanje kvaliteta slike.

Saznajte više

Primamljivi video koji prenosi priču…

Snimajte video sa istom pouzdanošću kao kada snimate fotografije. EOS M6 Mark II može da snima 4K video do 30p i Full HD materijal da brzinama u kadrovima do 120p.* 4K video sa ubrzanim protokom vremena otkriva detalje pokreta uz potpuno novi doživljaj vremena.

Saznajte više

EOS M6 Mark II Video

Radite na dvoj način

Kadrirajte iz bilo kog ugla pomoću ekrana osetljivog na dodir koji se rotira nagore ili se prepustite doživljaju snimanja uz izvanredno, odvojivo elektronsko tražilo koje olakšava snimanje pri snažnom osvetljenju. Mnoge komande na modelu EOS M6 Mark II takođe mogu da se prilagode – kao da imate fotoaparat dizajniran samo za vas.

EOS M6 Mark II flip-up touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Fotoaparati za vlogovanje kompanije Canon

Ko vas gleda? Proširite publiku pomoću odličnog sadržaja snimljenog Canon fotoaparatom idealnim za vlogere bilo gde.