Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Beležite specijalne trenutke sa zadivljujućim stilom uz PowerShot SX70 HS, vrhunski model iz asortimana prelaznih fotoaparata kompanije Canon, sa DSLR izgledom i najnovijom tehnologijom.

Kupite

Prelazni fotoaparat sa DSLR izgledom i svestranim funkcijama

Vrhunski višenamenski fotoaparat sa zumom od 65x koji kombinuje DSLR izgled i stil sa svestranim, unapređenim vrhunskim karakteristikama. Proširite mogućnosti za snimanje uz podršku za slike u RAW formatu, 4K video, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i uz daljinski prikaz uživo.

Prikaži sve specifikacije

Specification Intro

Odličan fotoaparat za...

DSLR izgled, tehnologija fiksnog objektiva

Svestrani fotoaparat sa DSLR izgledom, a težinom i fleksibilnošću fotoaparata sa fiksnim objektivom. Zabeležite sve, od udaljenih detalja do makro snimaka, bez zamene objektiva.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Približite udaljene objekte

Od širokougaonih do ekstremnih makro kadrova – zabeležite detalje nevidljive ljudskom oku, bez zamene objektiva i bez obzira na to da li ste udaljeni nekoliko metara ili kilometara.

Pogledajte video

4K i RAW formati

Uđite u postprodukciju sa RAW fotografijama ili preuzmite oštre JPEG slike direktno sa fotoaparata. Snimajte zadivljujući video izuzetno visoke 4K rezolucije, uz ulaz sa mikrofona visokog kvaliteta.

dad and son jumping into the ocean

Brz i precizan automatski fokus

Pouzdani automatski fokus na modelu PowerShot SX70 HS olakšava razdvajanje pozadine i prednjeg plana. Opcija uzastopnog automatskog fokusa, za detaljno beleženje prolaznih trenutaka.

Uspomene za ceo život, zabeležene uz savršene detalje

Kompaktni višenamenski fotoaparat koji vam na pametan način pruža optimalno kadriranje, bez obzira na to koliko neuhvatljiva prilika bila.

Sveobuhvatno povezivanje

Trenutno pravite rezervne kopije slika pomoću funkcije automatskog prenosa slika*. Daljinski prikaz uživo omogućava vam da snimate, gledate prikaz sa fotoaparata i pristupate postavkama pomoću mobilnog uređaja.

Specification Intro

Cilj kompanije Canon je da do 2050. ostvari neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti

To ćemo postići tako što ćemo ostvarivati prosečno poboljšanje od 3% godišnje u indeksu emisije CO2 tokom životnog ciklusa po proizvodu. Uz održavanje, to će do 2030. doneti smanjenje za oko 50% u odnosu na nivoe iz 2008. Smatramo da je to u skladu sa nivoom smanjenja koji traži Pariski sporazum.

Nastavićemo da sprovodimo procene ciljeva iz dugoročne perspektive, kao način provere našeg doprinosa realizaciji niskougljeničnog društva.

Saznajte više

Specifikacije

Icon 01

Optički zum od 65x

Icon 02

20,3 MP

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K video

Icon 01

10 kadrova u sekundi

Icon 02

LCD ekran od 7,5 cm osetljiv na dodir sa podešavanjem nagiba

Prikaži punu specifikaciju

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Šta je u pakovanju

Digitalni fotoaparat PowerShot SX70 HS

Poklopac objektiva

Neck Strap (Traka za nošenje oko vrata) – NS-DC11

Baterija LP-E12

Punjač za baterije LC-E12E

Kabl za napajanje naizmeničnom strujom

Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Srodni proizvodi

*Opremljen je Bluetooth® tehnologijom male potrošnje energije. Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.