Kinematografski objektivi

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Pristupačni kinematografski objektiv kompanije Canon velikog formata sa vrhunskim servo funkcijama.

Prednosti

 • Kompatibilnost sa EF sistemom za montažu kompanije Canon pruža podršku za brzi i precizni Dual Pixel CMOS automatski fokus, servo napajanje sa kamere na objektiv, automatsko preuzimanje metapodataka sa objektiva radi lake naknadne obrade i funkcije objektiva poput korekcije perifernog osvetljenja.

 • Namenski video objektiv sa žižnom daljinom 18–80 mm i optičkim zumom od 4,4x

 • Vrhunske karakteristike čine Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S idealnim za profesionalne i napredne videografe

 • Opcioni rukohvat za daljinski zum ZSG-C10 (prodaje se odvojeno) pruža glatko upravljanje zumom, namensko dugme za AF za jedan snimak i fleksibilnost upotrebe iz ruke, na ramenu ili pomoću stativa

 • Superiorna optika kompanije Canon daje stabilne nivoe osvetljenosti od T4,4 (F4) u celom opsegu zuma

 • DC i USM motori za brzo, glatko i tiho upravljanje servo zumom i fokusom

 • 3 režima stabilizacije slike za oštar i jasan video

 • Lak je za korišćenje i rukovanje, uz težinu od samo 1,2 kg koja je pogodna za korišćenje sa dronovima

 • Otvor blende sa 9 krilaca doprinosi kreiranju prelepih, kinematografskih „bokeh“ efekata

 • Velika optička snaga rezolucije i opto-mehanički dizajn ispunjavaju sve zahteve za 4K snimanje

 • Značajno smanjeno variranje fokusa za manje izobličenja i postojanije snimanje

Detaljne karakteristike

 • Profesionalna optika za videografe

  Od filmova i dokumentaraca do venčanja i korporativnih video zapisa, Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (kompaktni servo objektiv) je dizajniran tako da odgovori na potrebe profesionalnih snimatelja i naprednih videografa amatera. Zahvaljujući snažnom optičkom zumu od 4,4x i žižnoj daljini 18–80 mm, ovo je idealan višenamenski objektiv, sa težinom od samo 1,2 kg, ali i preciznim funkcijama servo zuma i fokusa, za prefinjen profesionalni izgled svih snimaka.

 • Sve prednosti kompatibilnosti sa EF sistemom za montažu

  Dizajniran za korišćenje sa DSLR modelima kompanije Canon sa EF sistemom za montažu i kompatibilnim video kamerama sa izmenjivim objektivima, ovaj kompaktni servo objektiv kompanije Canon koristi prednost ogromnog asortimana funkcija Canon EF sistema za montažu, što obuhvata 3 režima stabilizacije slike i izuzetno brzi automatski fokus. Snažni Dual Pixel CMOS AF omogućava vam da brzo i precizno fokusirate pomoću samo jednog dugmeta, uz uzastopni AF za praćenje subjekta bez gubitka fokusa. Korekcija perifernog osvetljenja doprinosi održavanju ravnomernog osvetljenja u celom kadru, dok objektiv i kamera neprestano održavaju komunikaciju, od preuzimanja metapodataka sa objektiva radi lakše naknadne obrade do toga da možete čak i da izaberete „T“ broj ili „F“ broj na ekranu kamere.

 • Prelep „bokeh“

  Jedna od ključnih karakteristika odličnog video zapisa je dubina polja, koja doprinosi privlačenju pogleda i usredsređivanju pažnje gledaoca na subjekat. Lako možete da postignete upečatljiv efekat „bokeh“ za video zapise – kompaktni servo objektiv kompanije Canon ima blendu sa 9 krilaca, koja omogućava da se osvetljene tačke prikazuju sa prijatnim efektom „bokeh“, koji će učiniti da se vaše delo istakne.

 • Smanjeno variranje fokusa

  Korišćenje fotografskih objektiva za video projekte donosi problem variranja fokusa. Variranje fokusa predstavlja neznatno izobličenje perspektive, do kojeg dolazi dok se menja postavka zuma objektiva, ali kao namenski objektiv za videografiju kompaktni servo objektiv kompanije Canon napravljen je tako da smanjuje variranje fokusa i da izobličenja svede na minimum.

 • Optika 4K kvaliteta

  Kompaktni servo objektiv kompanije Canon napravljen je tako da bude spreman za budućnost. Inženjeri kompanije Canon postarali su se da njegova snaga rezolucije bude precizna, od sredine objektiva ka ivicama, dok je funkcija prenosa modulacija (MTF) optimizovana za zahteve 4K kamera. Uz smanjene hromatske aberacije i balans boja koji je savršeno uklopljen sa drugim Cinema EOS objektivima kompanije Canon, kompaktni servo objektiv kompanije Canon daje neverovatan kvalitet slike, bez obzira na to da li snimate u 4K ili HD rezoluciji.

 • Opcioni odvojivi servo rukohvat ZSG-C10

  Ekskluzivno dizajniran za kompaktni servo objektiv, opcioni zum rukohvat Canon ZSG-C10 stvara potpuno nove prilike za snimanje i omogućava izuzetno glatko daljinsko aktiviranje funkcija servo zuma i AF za jedan snimak. ZSG-C10 se sa telom objektiva povezuje pomoću 20-pinskog kabla i njime može da se rukuje dok je montiran na telo objektiva (za udobno snimanje sa ramena) ili može da se odvoji od objektiva i koristi iz ruke. ZSG-C10 ima prekidač za lako rukovanje, dugme za pokretanje/zaustavljanje snimanja, dugme za AF za jedan snimak i podesivi ugao rukohvata za optimalnu udobnost.