legria wifi video cameras

LEGRIA Wi-Fi video kamere

Povežite se uz bežične video kamere LEGRIA kompanije Canon. Uživajte u deljenju u pokretu, strimovanju uživo i daljinskom upravljanju.

wireless hd video cameras

Bežične HD video kamere u akciji

Pogledajte video

Prenos video zapisa uživo

Daljinski nadgledajte prostorije u domu uz strimovanje video zapisa uživo na Android¹ i iOS uređaje¹. Aktivirajte snimanje i podešavajte zum čak i dok ste u pokretu². Samo preuzmite besplatnu aplikaciju CameraAccess Plus da biste započeli.

Preuzmite aplikaciju CameraAccess Plus (Android)

Preuzmite aplikaciju CameraAccess Plus (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Uživajte u daljinskom upravljanju postavkama LEGRIA Wi-Fi kamkordera uz prikaz uživo pomoću smartfona ili tableta. Idealan je za snimanje na mestima gde ne možete lako da pristupite kameri.

legria wifi remote

Daljinsko pregledanje

Koristite aplikaciju Canon Camera Connect2 pomoću smartfona ili tableta da biste uživali u bežičnom prikazivanju video klipova sa kamkordera. Čuvajte omiljene klipove direktno na uređaj2 radi lakog deljenja onlajn.

Preuzmite aplikaciju Canon Camera Connect

camera connect app

Povežite se sa svetom

Bežično prebacujte video zapise na Connect Station CS100 sa Wi-Fi video kamere², a zatim uživajte u njima u Full HD rezoluciji na televizoru i delite ih sa prijateljima onlajn.

Saznajte više o uređaju Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Direktno deljenje na Internetu

Filmove možete da otpremate direktno na Internet (bez potrebe za računarom) nakon što obavite jednostavnu proceduru podešavanja. Samo povežite kamkorder na kućnu Wi-Fi mrežu* i delite filmove putem usluga YouTube, Facebook, Twitter i e-pošte.

* Funkcije direktnog deljenja na Internetu i slanja preko servera zahtevaju image.canon nalog. Usluga image.canon možda nije podržana u nekim zemljama i regionima. Više informacija potražite na www.canon-europe.com/cig.

1 Podržani operativni sistemi: Android 2.3 do 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funkcionalnost nije garantovana na svim uređajima.
2 Ne uključuje LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini i LEGRIA mini X. Funkcija daljinskog nadgledanja takođe zahteva internet vezu sa UPnP ruterom i podršku za dobijanje globalne IP adrese.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama.

Android™ je registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije Google Inc.