Hero Image

Canon 4K fotoaparati

Otkrijte snagu i svestranost asortimana 4K fotoaparata kompanije Canon.

Šta je 4K?

Više detalja, više prostora da ispričate priču. Zahvaljujući vrhunskim CMOS senzorima kompanije Canon, 4K video vam omogućava da beležite živopisnije uspomene nego ikada pre. Uz prednost četiri puta veće rezolucije u odnosu na Full HD sliku, za beleženje najfinijih detalja u uspomenama i dodatnu fleksibilnost prilikom uređivanja priča. 4K Ultra HD video predstavlja snažan i fleksibilan sledeći korak u pripovedanju.

4K i Full HD

4K video, takođe poznat i kao 4K UHD, nudi 4 puta veću rezoluciju od 1080p Full HD, pri 3840 x 2160 piksela ili na nekim fotoaparatima DCI od 4095 x 2160 piksela. To znači da možete da beležite zapanjujuće, gotovo opipljive detalje uz 4K u poređenju sa Full HD videom.

4K and Full HD

O Canon 4K tehnologiji

Jednostavnost i prenosivost modela Canon PowerShot SX740 čini ga idealnim za beleženje porodičnih uspomena. Zabavna fleksibilnost Canon M50 fotoaparata bez ogledala i naš asortiman objektiva čine ga idealnim za snimanje vlogova. Snaga i brzina modela EOS R5 čini ga idealnim dodatkom opremi ambicioznog filmadžije. Canon fotoaparati koji beleže video zapise u 4K rezoluciji takođe mogu da snimaju u Full HD rezoluciji - tako da možete da izaberete odgovarajuću rezoluciju video zapisa za vaš kreativni projekat. u Full HD rezoluciji – tako da možete da izaberete odgovarajuću rezoluciju video zapisa za vaš kreativni projekat.

4K and Full HD

Ispričajte najbolju priču

Uz 4K možete da uživate u kreativnoj slobodi zumiranja, pomeranja i isecanja na video zapisu do 200%, a da i dalje imate filmove u Full HD rezoluciji - što ovaj uređaj čini idealnim za video entuzijaste koji snimaju filmove i kreativne video zapise.

Tell your best story

Šta treba uzeti u obzir pri izboru 4K modela

4K video beleži više podataka tako da će vam za isto vreme snimanja biti potrebne veće memorijske kartice sa većim brzinama prenosa i brža internet veza za strimovanje. Skladištenje dodatnih podataka tokom snimanja u 4K rezoluciji može da zahteva veći čvrsti disk; prilikom snimanja u 4K takođe se preporučuje da imate moćniji računar da bi se obezbedilo neometano uređivanje. Full HD daje manje veličine datoteka, što je idealno za brzo otpremanje i strimovanje onlajn sadržaja.

Considerations when chossing 4K

Naši najpopularniji 4K proizvodi

Pravi fotoaparat za pravi zadatak: Pregledajte najpopularnije 4K fotoaparate u našem asortimanu.

Možda će vas takođe interesovati...

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se