Mini Print app
alt text goes here

Canon

Aplikacija Mini Print

Dajte ličnu notu fotografijama iz štampača Canon Zoemini i Canon Zoemini S2.

Preuzmi za iOS

Preuzmi za Android

Udahnite život svojim snimcima

Uz ekskluzivan pristup atraktivnim, kreativnim opcijama i direktnim vezama sa svim vašim snimcima sa društvenih mreža, aplikacija Mini Print je savršen partner za jedinstvene, deljive i personalizovane otiske sa štampača Canon Zoemini i Canon Zoemini S2.

Snimajte i stvarajte

Osmehnite se, slikajte i zabeležite taj savršeni trenutak uz aplikaciju Mini Print ili iskoristite svoje postojeće fotografije sa Facebook, Instagram, Google slike, Dropbox ili iCloud naloga i pretvorite ih u slatke suvenire. Svaka samolepljiva fotografija dimenzija 5x7,6 cm štampa se tehnologijom ZINK™, pa dobijate otiske otporne na razmazivanje, suze i vodu, spremne za trenutno deljenje.

Capture and create

Savršenstvo

Dajte ličnu notu svojim fotografijama uz zanimljive opcije za restilizaciju u aplikaciji Mini Print. Isprobajte neki ram, nabacite filter ili nažvrljajte i napišite nešto da biste uneli dah originalnosti. Da biste stvorili malo drugačiji selfi, isprobajte efekte uživo za fotoaparat i proširenu stvarnost i delite otiske koji će iznenaditi posmatrača.

Picture-perfect

Kreativne kolekcije

Pohvalite se svojim kreativnim veštinama i objedinite omiljene snimke u kolaž uz pomoć pametne alatke za kolaže u aplikaciji ili pomoću funkcije za uklapanje napravite zanimljiv samolepljivi poster od četiri ili 9 malih snimaka.

Creative collections

Konfigurišite

Steknite još kreativniju kontrolu uz aplikaciju Mini Print za Canon Zoemini S2. Da biste dobili selfi sa savršenom pozom ili veseli grupni snimak, koristite automatski tajmer u aplikaciji i daljinski okidač. Podesite odlaganje tajmera do 3 sekunde i koristite daljinski okidač da biste vi i prijatelji stigli da zauzmete pozu.

Tailor-made

Kompatibilnost sa aplikacijom Mini Print

Ova aplikacija je potpuno kompatibilna sa štampačima Canon Zoemini i Canon Zoemini S2 i dostupna je za iOS i Android.

Zahteva da uređaj bude povezan sa štampačem Canon Zoemini ili Canon Zoemini S2 pomoću Bluetooth® veze, kao i aplikaciju Canon Mini Print, koja je besplatno dostupna na portalima App Store i Google Play. Kompatibilno je sa mobilnim uređajima koji koriste iOS 9.0 ili noviji, odnosno Android uređajima koji koriste Android 4.4 ili noviji.

Snimite, odštampajte i produžite

Pretvorite uspomene u otiske pomoću štampača koji staje u džep – idealan pratilac kada ste u pokretu