RF i RF-S objektivi

Canon Camera

Objektivi za novu eru

RF i RF-S objektivi pružaju viši kvalitet, brzinu i rad zahvaljujući izvanrednoj optičkoj tehnologiji i dizajnu. Napravljeni su za budućnost, uz poboljšane mogućnosti snimanja video zapisa, kao i praktične karakteristike poput kontrolnog prstena i kompaktnijih dimenzija.
Vodič za kompatibilnost objektiva

Canon RF 50mm F1.8 STM

Kompaktni, tihi i lagani RF objektiv sa fiksnom žižnom daljinom od 50 mm i širokim otvorom blende f/1,8, savršen za realizovanje vaše kreativne vizije.

ISTRAŽITE SADA
rf 50mm f1.8 stm

Napravite svoj sistem, koristite postojeće objektive

Adapteri za EOS R sistem su jedinstveni i pružaju dodatnu kreativnu kontrolu, pa fotografi i filmadžije mogu da koriste postojeće EF i EF-S objektive, uz punu kompatibilnost i bez gubitka performansi.
Saznajte više

Otkrijte EOS R sistem

Na temelju preko tri decenije neprestanih EOS inovacija, EOS R sistem je zasnovan na revolucionarnom sistemu za montažu objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još intuitivnije načine za beleženje svakog trenutka.

U rukama profesionalaca

EOS R je odmah postao omiljen u širokom krugu profesionalnih fotografa i filmadžija. Otkrijte kako su ga gurnuli preko granica – i dobili fotografije i filmove za koje nisu verovali da su mogući.

Možda će vas interesovati i…

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.