ŠTAMPAČI

Prenosivi štampači

Štampajte uspomene u pokretu pomoću malog i laganog prenosivog štampača.
Štampači iz asortimana Canon Zoemini i SELPHY smešteni sa knjigama na drvenoj polici.

Prenosivi štampači

Zabavni otisci u pokretu

Od džepnih do kompaktnih foto-štampača, asortiman prenosivih foto-štampača kompanije Canon ima nešto za vaš životni stil. Bez obzira na to da li je potrebno da trenutno štampate fotografije ili kod kuće, pogledajte našu kolekciju prenosivih štampača.

Kompaktni foto-štampači

Kompaktni prenosivi foto-štampač omogućava brzo, jednostavno i kvalitetno štampanje sa fotoaparata, računara ili pametnog uređaja1.

SELPHY CP1500 i SELPHY Square QX10 u svim bojama, sa različitim odštampanim slikama na drvenom podu, okruženi SELPHY papirom.
Canon Zoemini 2 u tamnoplavoj boji i Canon Zoemini S2 u beloj boji na tirkiznoj površini okruženi trakom, pečatima i pakovanjem papira.

Džepni štampači

Džepni prenosivi foto-štampač koji uopšte ne koristi mastilo. Ako se koristi sa aplikacijom Mini Print, omogućava vam da neograničenu kreativnost pretvorite u foto-nalepnice od 2 x 3” u pokretu.

Otkrijte Canon prenosive štampače.

Mi u kompaniji Canon imamo asortiman prenosivih štampača za vaše potrebe. Pogledajte ispod.

Još prenosivih štampača

Štampajte dokumente visokog kvaliteta u pokretu zahvaljujući pouzdanim i jednostavnim za korišćenje prenosivim štampačima kompanije Canon.

  Potrebna vam je pomoć oko izbora štampača?

  Pomoću naše alatke za biranje štampača pronađite savršen model za sebe.
  IZBOR PROIZVODA

  Podrška za štampač kompanije Canon

  Preuzimajte upravljačke programe, firmver i priručnike, pristupajte onlajn tehničkoj podršci, resursima i izvorima za rešavanje problema za štampač kompanije Canon.

  Možda će vas interesovati i…

  1. Kompatibilni su sa iOS, OS X i Android uređajima, kao i bežičnim PictBridge fotoaparatima