Hero image
alt text goes here

PROFESIONALNI
EKRANI

Profesionalni referentni 4K monitori kompanije Canon sa širokom gamom boja i velikim dinamičkim opsegom za emitovanje i filmsku produkciju.

Izvanredan kvalitet

Jedinstvena stručnost i napredne tehnologije kompanije Canon u oblasti obrade boja obezbeđuju ujednačeno preciznu reprodukciju boja i slike visoke 4K rezolucije.

DP-V3120

Canon DP-V3120

Profesionalni 4K HDR ekran od 31 inč sa vodećom osvetljenošću od 2.000 cd/m2, za veću fleksibilnost radnog procesa HDR produkcije.

DP-V3120

Pun opseg

Exceptional 4K capability

Izuzetne mogućnosti u tehnologiji 4K

Ovi ekrani nude veliku svetlinu, duboku crnu boju, preciznu reprodukciju boja i široku podršku za HDR (High Dynamic Range) – savršeno za 4K UHD emitovanje i filmsku produkciju.

Podrška za HDR i široku gamu boja

EOTF velikog dinamičkog opsega (PQ i Hybrid Log-Gamma) podržava dodatno široku gamu boja poput standarda ITU-R BT.2020 i DCI-P3, što je idealno za širok spektar radnih procesa u tehnologiji 4K.

HDR and wide colour gamut support

Verna reprodukcija boja

Inovativni procesor slike visoke dubine boja kompanije Canon i komandni sistem sa pozadinskim osvetljenjem i tehnologijom panela IPS doprinose preciznoj reprodukciji boja sa ujednačenom osvetljenošću na celom ekranu i širokim uglovima vidljivosti.

Faithful colour reproduction

Jednostavno korišćenje i brojne opcije za povezivanje

Ugrađena kontrolna tabla sa točkićem i dugmadi koja podržava dodelu funkcija donose jednostavnost korišćenja, a brojne opcije za povezivanje omogućavaju glatku integraciju sa postojećim proizvodnim konfiguracijama.

Simple operation and wide connectivity

Srodni proizvodi

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Otkrijte Canon profesionalni video asortiman i ponovo razmislite o tome šta možete da postignete pomoću video zapisa

Bez obzira na to da li snimate upečatljive nezavisne dokumentarce, uzbudljivu seriju ili nagrađivane filmove, postoji Canon profesionalni video proizvod koji može da podigne vašu kreativnost u nove visine.