REŠENJA ZA UDALJENO EMITOVANJE

Canon PTZ kamere i daljinske mrežne kamere

Asortiman 4K kamera sa funkcijama pomeranja, naginjanja i zumiranja (PTZ) koje pružaju izvanredan kvalitet slike i preciznu kontrolu napravljene su tako da mogu da se uklope u razne vrste produkcije i primene.
PTZ kamera Canon CR-N500

Produkcija i strimovanje

Savladajte razdaljinu uz neprikosnovenu jasnoću

Dobro došli u najnoviju generaciju Canon daljinskih PTZ kamera i upravljača. Rešenje kompanije Canon nudi paket za udaljenu 4K produkciju za sve situacije, koji donosi funkcije glatkog pomeranja i naginjanja, uz izvanredni kvalitet slike za primenu u zatvorenom i na otvorenom, dok naš hardverski upravljač i besplatni softverski upravljač omogućavaju kontrolu i podešavanje sa udaljene lokacije. Kompanija Canon takođe podržava najnovije vrhunske aplikacije, kao što je automatsko praćenje*, koje mogu da unesu dodatni automatizovani element u vašu produkciju.

*Dostupno na odabranim modelima. Potrebna je licenca koja se plaća.

Otkrijte optičko nasleđe kompanije Canon snimanjem slika visokog kvaliteta u širokom opsegu situacija.

Ceo Canon PTZ asortiman

 • PTZ kamere

  CR-N700

  Izvanredna profesionalna 4K60p PTZ kamera sa 12G-SDI vezom i vodećim automatskim fokusom u klasi, uz ugrađeno inteligentno automatsko praćenje.
  Prikaži detalje CR-N700
 • PTZ kamere

  CR-X300

  Kompaktna PTZ kamera sa oznakom IP65 koja pruža 4K rezoluciju, optički zum od 20x i IP strimovanje i kontrolu za širok opseg načina primene.
  Prikaži detalje CR-X300
 • PTZ kamere

  CR-X500

  Uz robusno kućište otporno na vremenske prilike i 4K UHD rezoluciju, 15x optički zum, 12G-SDI i Dual Pixel CMOS AF, CR-X500 je idealna PTZ kamera za udaljenu produkciju i nadzor.
  Prikaži detalje CR-X500
 • PTZ kamere

  CR-N500

  Uz optički zum od 15x, mogućnosti 4K UHD snimanja i Dual Pixel Auto Focus sa ugrađenim inteligentnim automatskim praćenjem, CR-N500 omogućava preciznu kontrolu i besprekorno IP strimovanje uz izvanredne rezultate.
  Prikaži detalje CR-N500
 • PTZ kamere

  CR-N300

  Ima 4K UHD rezoluciju, 20x optički zum, hibridni automatski fokus sa ugrađenim inteligentnim automatskim praćenjem, mnoštvo protokola za IP strimovanje i kontrolu, pa možete da angažujete publiku na nove načine.
  Prikaži detalje CR-N300
 • PTZ kamere

  CR-N100

  Okretna 4K PTZ kamera sa naprednim automatskim fokusom, 20x optičkim zumom i više IP protokola, kao i ugrađenim inteligentnim automatskim praćenjem.
  Prikaži detalje CR-N100
 • Rešenje za sve tipove scenarija

  Otkrijte kako Canon PTZ rešenja mogu da se koriste za širok opseg primena zahvaljujući našoj odličnoj tehnologiji snimanja slike.

 • Emitovanje i TV studiji

 • Događaji uživo i muzički događaji

 • Korporativni događaji i prezentacije

 • Više obrazovanje

 • Hramovi

 • Emitovanje na otvorenom i sportsko emitovanje

 • Osnovna dodatna oprema

  Upravljajte Canon PTZ kamerom daljinski ili na lokaciji pomoću našeg hardverskog upravljača i besplatnog softverskog upravljača za besprekorno daljinsko rukovanje.

  GDE KUPITI

  Pronađite lokalnog partnera

  Naši pouzdani partneri podržavaju vaše potrebe, od potpuno integrisanog sistema do određene dodatne opreme za Canon PTZ proizvode. Ovlašćeni prodavci kompanije Canon nude stručnu podršku za asortiman 4K PTZ kamera.

  CR-N500
  CR-S700R

  Istaknuti proizvod

  Canon robotski sistem za kameru CR-S700R

  Profesionalno rešenje za daljinsko horizontalno/vertikalno pomeranje i zumiranje namenjeno fotografisanju i kompatibilno sa kamerama sa izmenjivim objektivima.

  Rešenje

  Pogledajte asortiman mrežnih PTZ kamera kompanije Canon

  Kada je nadzor zaista važan, asortiman mrežnih kamera kompanije Canon nudi rešenje. Kompaktne, a sa izuzetnim učinkom, daju izvanredan kvalitet slike, čak i u uslovima slabog osvetljenja u kojima su rizici po bezbednost pojačani.

  Lako podešavanje i široko vidno polje

  Asortiman PTZ kamera za nadzor kompanije Canon idealan je za načine primene poput kontrole saobraćaja, nadzora u gradu i maloprodajnih parkova.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Otkrijte Canon profesionalni video asortiman i ponovo razmislite o tome šta možete da postignete pomoću video zapisa

  Bez obzira na to da li snimate upečatljive nezavisne dokumentarce, uzbudljivu seriju ili nagrađivane filmove, postoji Canon profesionalni video proizvod koji može da podigne vašu kreativnost u nove visine.

  Registrujte se

  Pronađite inspiraciju, registrujte se

  Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.