REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

Biometrija

Snimanje lica za ID dokumente, bezbednosne propusnice i aplikacije za ljudske resurse oslanja se na precizne i pouzdane informacije. Kamere kompanije Canon sa senzorima visoke rezolucije i vrhunskim asortimanom objektiva olakšavaju ovaj zadatak i čine ga efikasnim, uz prateća rešenja za radni proces.
Canon Camera

Identifikacija i potvrda identiteta

Biometrijske informacije, za razliku od lozinki, ne mogu da se zaborave, zamene niti krivotvore. Uspešno snimanje ljudskog lica zavisi od kombinacije proverenih tehnologija za snimanje slike i odličnog softvera koji brzo daje rezultate pritiskom na jedno dugme. Iz tog razloga, Canon kamere, sisteme blica, SELPHY štampače i objektive koriste mnoge organizacije i preduzeća širom sveta radi pribavljanja podataka o licima za ljudske resurse, bezbednosne kartice i propusnice za posetioce, zajedno sa skenerima za skeniranje ID dokumenata koji se, zajedno, integrišu u rešenja za radni proces kako biste ga učinili što jednostavnijim.

 • PREDNOSTI

  Zabeležite sve detalje

  Snimajte slike sa preciznim prikazom boja i izvanrednom oštrinom i prirodnim detaljima zahvaljujući našim senzorima visoke rezolucije i precizno štampajte subjekte pomoću SELPHY štampača.

 • PREDNOSTI

  Vrhunska rešenja za radni proces

  Odlična integracija u postojeći radni proces zahvaljujući našim SDK rešenjima koja prilagođavaju kameru vašim potrebama.

 • PREDNOSTI

  Povezivanje uz veoma jednostavnu kontrolu

  Uživajte u besprekornoj kontroli kamere uz USB komplet za razvoj softvera otvorenog koda koji pruža preciznu sinhronizaciju i daljinsko upravljanje pomoću smartfona uz naš Camera Control API (CCAPI).

Kako biometrija može da pomogne vašem preduzeću

Pogledajte mnoge načine primene u kojima naše kamere mogu da snimaju biometrijske slike i poboljšaju bezbednost.

 • SEKTOR

  Bezbednosne propusnice

  Pravite detaljne, jasne i oštre slike osoblja i posetilaca za bezbednosne oznake.

 • PREDNOSTI

  ID dokumenti

  Jednostavno rešenje za snimanje slike koje se lako integriše u širi radni proces za biometrijsko snimanje, uz poštovanje propisa.

 • PREDNOSTI

  Usluge za ID fotografije

  Od pasoša do vozačkih dozvola i svega između, Canon i SELPHY štampači pružaju ID rešenje za maloprodaju.

 • PREDNOSTI

  Propusnice za događaje

  Pravite propusnice za događaje pomoću asortimana kamera i štampača kompanije Canon, kao i objektiva koji funkcionišu u svim vremenskim prilikama.

 • Zašto kompanija Canon?

  Canon je vodeće ime na polju snimanja slike, a tako je već više od 80 godina. Mi smo najveći dobavljač potrošačkih, B2B i industrijskih rešenja za digitalno snimanje slike, od SDK aplikacija za komercijalnu, državnu i medicinsku primenu do profesionalnih kamera i objektiva, uz neprikosnovene usluge pravljenja rezervnih kopija i podrške.

  Srodna rešenja

  Od potpuno automatizovanih, sveobuhvatnih komercijalnih radnih procesa do medicinskog snimanja i skeniranja, kompanija Canon ima veliko iskustvo u svim aspektima industrijske, korporativne i komercijalne fotografije.

 • REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

  Canon program za programere

  Najnovija veb stranica kompanije Canon za podršku programerima prepuna je korisnih resursa namenjenih programerskoj zajednici, bez obzira da li su cilj poslovna rešenja ili digitalna obrada slika.

 • REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

  3D fotogrametrija

  3D fotogrametrija je postupak merenja na osnovu fotografija pomoću kojeg možete brzo i lako da skenirate, uređujete i reprodukujete fizičke predmete.

 • REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

  Kabina za fotografisanje

  Stanica za snimanje sve-u-jednom koja pruža brz i jednostavan način za snimanje portreta na širokom opsegu događaja i manifestacija. Samo se namestite, pritisnite i za nekoliko sekundi uzmite otisak.

 • REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

  Komercijalna fotografija i videografija

  Otkrijte kako modna industrija svakodnevno generiše hiljade upečatljivih fotografija proizvoda.

 • REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

  Canon Medical

  Canon Medical Europe nudi čitav asortiman rešenja za dijagnostičko medicinsko snimanje, uključujući CT, MR, rendgen, ultrazvuk i informatiku za zdravstvo.

 • Slični proizvodi

 • DSLR fotoaparati

  EOS 2000D

  Uživajte u izvanrednim fotografijama od 24,1 MP i Full HD filmovima. Proširite kreativnost pomoću ovog zabavnog i jednostavnog DSLR fotoaparata.
 • Kućni štampači

  SELPHY CP1300

  Elegantan i prenosiv, za bežično štampanje prelepih otisaka i fotografija za dokumenta sa kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Canon Camera

  MASTILO I PAPIR

  Štampajte sa veoma kvalitetnim mastilom u boji i papirom formata razglednice za SELPHY štampač.
 • Objektivi za DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Ponesite EOS na više mesta uz izuzetno prenosivi standardni zum objektiv.
 • Canon Camera

  POSLOVNI SKENER

  Kompaktan, pristupačan i jednostavan – CanoScan LiDE 300 je idealan skener za kuću ili kancelariju. Lagani položeni skener koji može da se pohvali elegantnim dizajnom, upravljanjem pomoću 4 EZ tastera i tehnologijom automatskog skeniranja, za jednostavno skeniranje bez muke.
 • ŽELITE DA SAZNATE VIŠE?

  Potrebno vam je više informacija?

  Ako želite da detaljnije razumete poslovna rešenja kompanije Canon, pratite vezu za razgovor sa kompanijom Canon, popunite informacije i obratiće vam se član našeg namenskog tima za B2B segment za profesionalne proizvode za snimanje.