digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Preuzmi za iOS

Digital Photo Professional Express

Za prenosive i bežične radne procese za digitalnu fotografiju, Digital Photo Professional Express (DPP Express)* kompanije Canon donosi na kompatibilni iPad neke od moćnih funkcija softvera DPP kompanije Canon za računare. U kombinaciji sa aplikacijom Camera Connect kompanije Canon, Digital Photo Professional Express omogućava uvoz, pregledanje i uređivanje Canon .CR3 RAW ili JPEG slika u pokretu.

*Imajte u vidu da će verzija aplikacije Digital Photo Professional Express 1.2.0 i novije verzije biti dostupne uz mesečnu pretplatu, od oktobra 2019. godine. Dodatne informacije će biti dostupne uskoro.

Bežično povezivanje

Uz aplikaciju Camera Connect* instaliranu na kompatibilnom iPad uređaju, lako možete da uspostavite bežičnu vezu sa fotoaparatom radi preuzimanja slika. Slike sačuvane na memorijskoj kartici fotoaparata mogu trenutno i automatski da se preuzimaju radi pregledanja, deljenja ili uređivanja u aplikaciji DPP Express.

camera and app

Obrađujte slike u pokretu

Nakon što uvezete slike, možete da pregledate, obrađujete i uređujete Canon .CR3 RAW i JPEG datoteke pune rezolucije. Zahvaljujući originalnom konvertoru RAW datoteka kompanije Canon, možete biti sigurni da datoteke obrađujete uz najbolji kvalitet i reprodukciju boja.

using the app

Pravite i primenjujte istorije uređivanja

Da biste kreirali i poredili različite verzije iste slike, DPP Express omogućava više istorija uređivanja. Ova funkcija je korisna za razlikovanje i poređenje efekata ili promena postavki na jednoj slici, a kreira do četiri istorije uređivanja koje možete da pregledate i sačuvate. Da biste primenili isti skup ispravki na različite fotografije, istorije uređivanja čak možete da kopirate i nalepljujete na različite slike pomoću funkcija kopiranja i lepljenja u softveru DPP Express.

edit histories on app

Preuzmite sada

Aplikacija Digital Photo Professional Express dostupna je za preuzimanje sa portala Apple App Store za kompatibilne iOS uređaje.


Kompatibilnost

OS verzija: iOS 11.4
Uređaji: iPad Pro svi modeli/iPad (6. generacija) / mini4 / Air2 (iPad sa instaliranom RAM memorijom kapaciteta 2 GB ili većom) 


Prva generacija iPad uređaja mini2 / mini3 / Air omogućava instalaciju, ali nije podržana. Aplikaciju ne možete da instalirate na starijim verzijama
gore navedenih iPad i iPhone / iPod touch modela

Jezici

japanski, engleski, francuski, nemački, italijanski, španski, kineski (pojednostavljeni), ruski, korejski, turski, brazilski portugalski