WHEN SCHOOL AND FUN GO SIDE BY SIDE
alt text goes here

KADA ŠKOLA I ZABAVA

IDU ZAJEDNO

Steknite početnu prednost za novu školsku godinu! Nova školska godine se primiče, i mi smo ovde da vam pomognemo da pripreme svog deteta za školu učinite zabavnim.
Pridružite nam se i otkrijte neverovatne proizvode i korisne savete koji će pripremu za školu učiniti jedinstvenim iskustvom za vaše dete i za vas!

Pripremanje za školu je zabavno!

Pripremanje za školu može biti znatno više od puke kupovine spiska opšteg školskog pribora. Prilikom sledećeg šopinga kupite Canon štampač koji ćete koristiti čitave školske godine, da biste kreirali zajedno sa svojim detetom. Počnite da ga koristite od prvog trenutka, da biste štampali prilagođeni planer ili spomenar i da biste tako sjajno započeli novu školsku godinu. Zatim ga koristite i više tokom nove školske godine radi štampanja crteža za bojenje, različitih štiva i tekstova, slika, igara - naši štampači su spremni za bilo koji zadatak!

Getting ready for school is fun!

CANON PROMOCIJA POVRATAK U ŠKOLU 2019

Odredbe i uslovi promocije Povratak u školu 2019

Back to school promotion

PROMOTIVNI PROIZVODI KOJI UČESTVUJU U PROMOCIJI

Model Vrsta promocije Broj riseva Canon papira za štampu koji se dobija na poklon kupovinom Canon Pixma G štampača
PIXMA TS315X Promotivna cena /
PIXMA TS505X Promotivna cena /
PIXMA TS515X Promotivna cena /
PIXMA TS625X Promotivna cena /
PIXMA TS825X Promotivna cena /
PIXMA TS915X Promotivna cena /
PIXMA TR4550 Promotivna cena /
PIXMA TR7550 Promotivna cena /
PIXMA TR8550 Promotivna cena /
PIXMA MG3050 Promotivna cena /
PIXMA MG3650S Promotivna cena /
PIXMA G1411 poklon Canon papir za stampu 3
PIXMA G2411/15 poklon Canon papir za stampu 5
PIXMA G3411/15 poklon Canon papir za stampu 3
PIXMA G4411 poklon Canon papir za stampu 3


Partneri koji učestuvuju u promociji:

Tehnomanija
Win Win
XLS

 Canon promocija Povratak u školu 2019

ORGANIZATOR PROMOCIJE I UČESNICI

1. Organizator promocije je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Strasse 233, 1100 Vienna, Austria ("Promoter").

2. Svi učesnici (“Učesnici”) moraju da imaju boravište u Republici Srbiji i da budu stariji od 18 godina.

3. Zaposleni kod Promotera, njegovih podružnica, njihove porodice, agenti i druga lica koja su direktno uključena u ovu promociju i sponzorstvo nemaju pravo učešća.

4. Smatramo da su se kupovinom označenog Canon proizvoda u sklopu ove promocije, svi učesnici saglasili da ove Odredbe i uslovi budu obavezujući za njih, osim ako o suprotnom ne budu obavešteni pisanim putem.

5. Ova promocija važi samo za kupovine proizvoda navedenih ispod (“Promotivni proizvodi”) od 19.08.2019 do 30.09.2019. Sve kupovine obavljene nakon završnog datuma promocije, 30. septembra 2019. godine, neće biti prihvatljivi za uslove promocije;

6. Promocija važi dok traju zalihe;

7. Promocija se ne može preneti na drugo lice i ne može se zameniti za gotovinu ili umanjenje cene.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI 

8. Promoter zadržava pravo da diskvalifikuje nepotpuno ili nevažeće prijave ili one koje na drugi način ne ispunjavaju gorenavedene uslove.

9. Canon zadržava pravo da odbije da ispoštuje predmet ove promocije ukoliko smatra da je došlo do zloupotrebe ili kršenja odredbi i uslova ovog takmičenja.

10. Promoter neće snositi odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, koji pretrpi Učesnik u vezi sa ovom promocijom.

11. U slučaju spora oko tumačenja i primene pravila po bilo kojoj stvari vezanoj za ovu promociju, odluka direktora Promotera je konačna, i u vezi sa njom se neće ulaziti u prepisku.

12. Ovi uslovi i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi sa njima će biti tumačeni u skladu sa zakonima Austrije i podlegaće neisključivoj jurisdikciji sudova u Austriji.