ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

DVOGLEDI ZA SVE VREMENSKE
USLOVE I KOMPAKTNI DVOGLEDI

Vodootporni dvogledi i dvogledi za sve vremenske uslove kompanije Canon mogu da podnesu najsurovije uslove na otvorenom. Smanjite težinu opreme uz naše kompaktne modele.

Vodootporni dvogledi i dvogledi za sve vremenske uslove

Odaberite između našeg vrhunskog vodootpornog dvogleda 10x42L IS WP sa Canon optikom iz serije L i naših modela za sve vremenske uslove 18x50 IS AW i 15x50 IS AW.

Idealni su za aktivnosti na otvorenom

Ovi robustni dvogledi idealni su za jahting ili pecanje u svim vremenskim uslovima. Posmatrajte nebeska tela pomoću naših modela za sve vremenske uslove sa najvećim uvećanjem ili odaberite prenosivi model 10x42L IS WP, za vrhunski doživljaj posmatranja ptica.

Ideal for outdoor activities

Dovoljno robustni za svaku avanturu

Modeli kompanije Canon otporni na vremenske uslove i vodu imaju upečatljivi, udobni rukohvat za mokre uslove, kao i robustni gumeni sloj za sve avanture.

Rugged enough for every adventure

Odlična zaštita od vremenskih uslova

Naši dvogledi za sve vremenske uslove pružaju zaštitu od vremenskih uslova u skladu sa japanskim industrijskim standardom (JIS4), pa su zaštićeni od prskanja vodom. Naši potpuno vodootporni dvogledi (JIS7) mogu da izdrže privremeno potapanje u vodu dubine do 1 metar na 5 minuta.

Excellent weather sealing

Kompaktni dvogledi koji su laki za nošenje

Naši kompaktni dvogledi pružaju izbor uvećanja: od 12x36 IS III do ultrakompaktnog i laganog 8x25 IS.

Idealni su za putovanja, događaje i sport

Naši kompaktni i prenosivi dvogledi predstavljaju savršene saputnike i lako staju u malu torbu, pa uvek mogu da vam budu pri ruci. Idealni su za značajno približavanje na sportskim događajima ili koncertima.

Ideal for travel, events and sports

Lako i udobno rukovanje

Dobro izbalansirani dizajn garantuje udobno i lako rukovanje. Veliki gumeni okulari podesivi su u skladu sa vidom, a osobe koje nose naočare lako mogu da dobiju puno vidno polje zahvaljujući udobnoj udaljenosti od oka.

Easy comfortable operation

Jednostavno rukovanje pomoću dodira

Uživajte u jednostavnom rukovanju pomoću velikog, lako dostupnog dugmeta stabilizatora slike i glatkog točkića za fokusiranje, koji su dostupni pomoću obe ruke.

Simple fingertip control

Odaberite savršen dvogled za sebe

Otkrijte idealan dvogled za svaku scenu kojoj želite da se približite.