Hero

Colorado 1640

UVgel štampač od 64 inča sa konfiguracijom od rolne do rolne koji kombinuje kvalitet, produktivnost i isplativost.

Zatražite informacije

Set print free

Otvorite nove štamparske horizonte

Proširite horizonte i uživajte u neprikosnovenom kvalitetu, produktivnosti i svestranosti.

Revolucionarni štampač sa konfiguracijom od rolne do rolne i jedinstvenom tehnologijom UVgel

Optimizujte produktivnost, kvalitet, raznovrsnost načina primene i troškove korišćenja pomoću jednog, inovativnog štampača od 64 inča sa konfiguracijom od rolne do rolne, koji koristi naprednu tehnologiju UVgel kompanije Canon i pruža mogućnosti automatizacije nove generacije. Idealan je za znakove i grafiku.

Prikaži punu specifikaciju

Colorado 1640

Prikaži sve karakteristike

Revolucionarna produktivnost

Postojano brzo štampanje i neprikosnovena automatizacija garantuju dinamično obavljanje zadataka, koje je prethodno bilo moguće samo pomoću više mašina od rolne do rolne ili pomoću većeg položenog štampača.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Izvanredan kvalitet

Bez napora pravite otiske visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta, uz najširu gamu boja i odličnu mogućnost reprodukcije zahvaljujući naprednoj tehnologiji mastila UVgel.

Colorado 1640

Neprikosnovena svestranost

Doživite neprikosnovenu fleksibilnost istovremenog obavljanja nekoliko zadataka na jednom uređaju. Prelepi otisci na najširem mogućem asortimanu medija, uključujući čak i jeftinije, tanke ili one osetljive na toplotu.

Low cost of operation

Mali troškovi korišćenja

Uživajte u najnižim troškovima korišćenja u klasi, kao i odličnom povraćaju investicije, zahvaljujući smanjenoj potrošnji mastila do 40% i uštedama na troškovima rada od približno 30%.

Brzo i efikasno nanošenje mastila

Tehnologija UVgel nanosi mastilo na medij u mlazu, za savršenu reprodukciju slika velikom brzinom. Štampa brzinom od 159 m² na sat za načine primene poput bilborda ili spoljnih banera, pa čak i brzinom od 40 m² na sat za najviši nivo kvaliteta, za primenu u zatvorenom, kada se otisci posmatraju izbliza.

Fast Efficient Ink Jetting

Odličan kvalitet

Odlični rezultati garantovano se postižu na skoro svim medijima zahvaljujući tehnologiji UVgel, koja daje postojano odličan kvalitet sa precizno oštrim tačkama, izraženom zasićenošću boja, vernim nijansama kože i sjajnim izgledom.

Excellent Quality

Specifikacije proizvoda

2 rolne, sa automatskim uvlačenjem i zamenom*

UVgel pijezoelektrični inkdžet

Maksimalna brzina do 159 m2 na sat

UV LED sušenje

CMYK

600 x 1800 tpi

Automatsko održavanje

Širina rolne do 64 inča

Prikaži punu specifikaciju

Colorado 1640

* zavisi od medija koji se koriste