Hero

Colorado 1640

UVgel štampač od 64 inča sa konfiguracijom od rolne do rolne koji kombinuje kvalitet, produktivnost i isplativost.

Zatražite informacije

Revolucionarni štampač sa konfiguracijom od rolne do rolne i jedinstvenom tehnologijom UVgel

Optimizujte produktivnost, kvalitet, raznovrsnost načina primene i troškove korišćenja pomoću jednog, inovativnog štampača od 64 inča sa konfiguracijom od rolne do rolne, koji koristi naprednu tehnologiju UVgel kompanije Canon i pruža mogućnosti automatizacije nove generacije. Idealan je za znakove i grafiku.

Prikaži punu specifikaciju

Colorado 1640

Prikaži sve karakteristike

Revolucionarna produktivnost

Postojano brzo štampanje i neprikosnovena automatizacija garantuju dinamično obavljanje zadataka, koje je prethodno bilo moguće samo pomoću više mašina od rolne do rolne ili pomoću većeg položenog štampača.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Izvanredan kvalitet

Bez napora pravite otiske visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta, uz najširu gamu boja i odličnu mogućnost reprodukcije zahvaljujući naprednoj tehnologiji mastila UVgel.

Primene

Da li vam uska grla u proizvodnji (uključujući završnu obradu) smanjuju profit? Da li eksternalizovanje utiče na vaše odnose sa klijentima ili, još gore, na buduće poslovanje? Internalizujte te načine primene i upravljajte profitom. Klijenti traže svestranu tehnologiju; štampače koji pružaju više, za manje vremena. Robustni otisci koji su otporni na grebanje i vodu, pa čak i na grafite, bez potrebe za laminacijom. Idealno rešenje za načine primene gde su kvalitet i robustnost najvažniji prioritet, kao što je podna grafika, grafika za vozila ili znakovi. Sertifikovano za korišćenje u zatvorenom i ekološku prihvatljivost.

Eye-catching front- and backlits

Atraktivno prednje i pozadinsko osvetljenje

Zaustavite prolaznike živopisnim ekranima sa prednjim ili pozadinskim osvetljenjem. Tehnologija UVgel daje bogate boje, elegantni mat efekat i odličnu moć blokiranja: crna je zaista crna.

Gallery-quality canvasses

Platna galerijskog kvaliteta

Izrada otisaka na platnu galerijskog kvaliteta može biti otežana zbog savijanja, rastezanja i heftanja materijala. Zahvaljujući fleksibilnosti UVgel mastila štampača Colorado 1650, možete da napravite savršene nabore.

Economical disposable posters

Zadivljujući kvalitet postera

Povećajte marže pomoću vrhunskih postera koji su odštampani na običnom papiru. Sa UVgel mastilima i tehnologijom FLXfinish, konačni kvalitet je zadivljujuć.

Jaw-dropping durable POP posters

Atraktivna prodajna mesta

Privucite pažnju publike reklamama visokog kvaliteta, odštampanim na jeftinim medijima i pogodnim za unutrašnju upotrebu zahvaljujući odsustvu mirisa i hemijskih emisija.

No-wear decals

Nalepnice koje ostaju kao nove

Pravite nalepnice otporne na grebanje, vodu, čak i na grafite, širine do 1,6 metara, koje mogu da izdrže intenzivnu upotrebu bez laminacije. Savršeno za podnu grafiku, zidne ukrase i grafiku za vozila, otporne na pranje.

Durable banners

Iskačući natpisi

Fleksibilne folije i natpisi koji se razvlače sa upadljivo živopisnim bojama, otporni na grebanje i odštampani na jeftinim medijima.

Outdoor banners

Spoljni natpisi

Istaknite natpise pomoću odgovarajuće završne obrade. Sjajna za impresivne fotografije ili mat za jasno čitljiv tekst, čak i na otvorenom. Odličan kvalitet, otpornost na ogrebotine i, iznad svega, ekonomičnost.

Photo prints

Štampanje fotografija

Postignite atraktivan kvalitet na širokom izboru supstrata, na primer, na folijama i papirima sa mašinskim premazom. Ostvaruje najveći vizuelni uticaj uz veliku konzistentnost boja i fine detalje.

Colorado 1640

Neprikosnovena svestranost

Doživite neprikosnovenu fleksibilnost istovremenog obavljanja nekoliko zadataka na jednom uređaju. Prelepi otisci na najširem mogućem asortimanu medija, uključujući čak i jeftinije, tanke ili one osetljive na toplotu.

Low cost of operation

Mali troškovi korišćenja

Uživajte u najnižim troškovima korišćenja u klasi, kao i odličnom povraćaju investicije, zahvaljujući smanjenoj potrošnji mastila do 40% i uštedama na troškovima rada od približno 30%.

Brzo i efikasno nanošenje mastila

Tehnologija UVgel nanosi mastilo na medij u mlazu, za savršenu reprodukciju slika velikom brzinom. Štampa brzinom od 159 m² na sat za načine primene poput bilborda ili spoljnih banera, pa čak i brzinom od 40 m² na sat za najviši nivo kvaliteta, za primenu u zatvorenom, kada se otisci posmatraju izbliza.

Fast Efficient Ink Jetting

Odličan kvalitet

Odlični rezultati garantovano se postižu na skoro svim medijima zahvaljujući tehnologiji UVgel, koja daje postojano odličan kvalitet sa precizno oštrim tačkama, izraženom zasićenošću boja, vernim nijansama kože i sjajnim izgledom.

Excellent Quality

Specifikacije proizvoda

2 rolne, sa automatskim uvlačenjem i zamenom*

UVgel pijezoelektrični inkdžet

Maksimalna brzina do 159 m2 na sat

UV LED sušenje

CMYK

600 x 1800 tpi

Automatsko održavanje

Širina rolne do 64 inča

Prikaži punu specifikaciju

Colorado 1640

More case studies

Read more case studies on how customers have overcome their business challenges with the Colorado 1640

More case studies

Dodatno istražite

Da li ste spremni da proširite poslovanje novim uslugama?

RAZGOVARAJTE SA NAŠIM TIMOM

* zavisi od medija koji se koriste