STUDIJA SLUČAJA

Impressa ima impresivnu novu fleksibilnost

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Svestrano poslovanje

Komercijalna štamparija Impressa nudi promotivne, kancelarijske i industrijske materijale, uključujući materijale za prodajna mesta. Pravljenje ovog materijala za maloprodaju često uključuje različite zahteve, veliku raznovrsnost obima zadataka i zahtev za kratke rokove realizacije.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Ispunjenje zahteva maloprodaje

Osim što su pravile dosta štamparskog otpada, tradicionalne ofsetne prese kompanije Impressa bile su spore i skupe za zadatke štampe manjeg obima. Osim toga, klijenti maloprodaje su morali da čekaju da se štampani materijal osuši, što nije najidealnije za dinamične prostore maloprodaje.

Kompaniji je trebalo novo rešenje za digitalno štampanje, koje bi moglo da odgovori na izazov obrađujući zadatke štampe različitog obima za kratko vreme i po odgovarajućoj ceni.PRILIKOM RAZMATRANJA ŠTAMPAČA ŠIROKOG FORMATA, CANON JE OSTAVIO ZAISTA DOBAR UTISAK NA NAS.

Tom Kambre, generalni tehnički direktor kompanije Impressa

Svestrano rešenje za digitalnu štampu

Nakon konsultacije i preporuke kompanije Canon, Impressa je uložila u ColorWave 700. Novo rešenje za digitalnu štampu odmah je izazvalo pozitivne utiske, brzo i efikasno savladavajući zadatke štampe visokog kvaliteta, bilo kog obima, u boji ili crno-belo.

Pružanje brzih, fleksibilnih i isplativih zadataka štampe na zahtev unelo je revoluciju u portfolio usluga kompanije Canon. Nakon samo šest meseci kompanija Impressa kupila je drugi Canon uređaj da bi u potpunosti unapredila svoje mogućnosti štampanja.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Više rada, manje otpada

Pametnije štampanje uz ColorWave 700 znači da se opterećenje kompanije povećalo za 15-20%. Kompanija Impressa ostvarila je izračunati povraćaj investicije za samo tri meseca.

Uz tehnologiju koja radi samostalno, novo rešenje za digitalno štampanje otklonilo je pritisak sa osoblja i pomoglo da se nivo otpada značajno smanji, što je važna prednost za kompaniju koja je zaista posvećena brizi o životnoj sredini.

Inspirisana da razmotri uzbudljive nove načine primene, kompanija Impressa počela je sa testiranjem pozadina, što sada predstavlja stvarnu mogućnost za budućnost.

Canon ColorWave 700 printing poster


POZITIVAN UTICAJ PRVOG UREĐAJA NA NAŠU KOMPANIJU PODSTAKAO NAS JE DA KUPIMO I DRUGI COLORWAVE UREĐAJ.

Autor Tom Cambré


Otkrijte kako usluge profesionalnog štampanja mogu da unaprede vaše poslovanje.

Razgovarajte sa našim timom