Canon Camera

Make It – novi virtuelni doživljaj kompanije Canon

Naš događaj Make IT je sada završen, ali i dalje možete da se registrujete tokom ograničenog perioda kako biste pristupili svim sadržajima na zahtev.

Ako ste već registrovali, direktno se prijavite.

Canon Camera

Svet ekspertize za vaš
štamparski posao

Iskoristite inspirativni sadržaj i vredne poslovne uvide međunarodnih stručnjaka. Tu smo da vam pomognemo da se oporavite i razvijete.

Praktični saveti iz okruženja

Poslušajte profesionalce za štampu i timove za poslovni razvoj u vašoj zemlji. Delite ideje i pretvorite planove za oporavak u realnost.

Canon Camera

Laka navigacija...

Možemo da vam pomognemo sa pravljenjem:

Ogroman izbor sadržaja

 • Canon Showrooms

  Demonstracije proizvoda uživo

  Pogledajte najnovije tehnologije kompanije Canon na delu – od naših serija imagePRESS i varioPRINT do našeg imagePROGRAF portfolija za velike formate i našeg kompletnog asortimana rešenja za radni proces.

 • Profesionalno mentorstvo

  Slušajte savete za poslovanje u stvarnom svetu od našeg tima za program Canon Ascent. Zatim pristupite detaljnim pratećim materijalima kako biste ideje pretvorili u dela.

 • Inspirativne ključne prezentacije

  Doživite zadivljujuće uvide iskusnih poslovnih lidera izvan sveta štampe, koji vas vode i motivišu.

 • Diskusije koje podstiču razmišljanje

  Iskoristite znanje i viziju liderskog tima kompanije Canon i nezavisnih stručnjaka koji će vas podstaći na razmišljanje.

 • Demonstracije i ažuriranja proizvoda

  Pogledajte naša najnovija rešenja za digitalnu štampu i saznajte kako naše inovacije mogu da vam pomognu da napredujete.

 • Canon Camera

  Serija Canon imagePRESS

  Upoznajte našu porodicu štamparskih presa sa tonerom – model visokih performansi C10010VP, višenamensku seriju C910 i kreativnu seriju C170. Takođe naučite kako da povećate produktivnost i kvalitet pomoću naših najnovijih rešenja za radni proces i automatizaciju.

 • Canon Camera

  Štampači za velike formate Canon imagePROGRAF

  Istražite naš rastući imagePROGRAF portfolio štampača za velike formate koji pružaju izvanredan kvalitet i produktivnost, uz funkcije prilagođene korisniku u skladu sa svakim radnim okruženjem.

 • Canon Camera

  Canon monohromatske prese koje koriste medije iz tabaka

  Otkrijte naš asortiman proizvodnih štamparskih presa koje koriste toner za crno-bele načine primene, od moćnih TITAN do rešenja srednje i osnovne klase, u skladu sa vašim potrebama.

 • Dodatno istražite

 • Canon Insight Report 2020

  Izveštaj o uvidima

  Naša najnovija istraživanja govore vam šta se promenilo kod marketinških stručnjaka, šta najviše vrednuju u vezi sa štampanjem i šta očekuju od dobavljača usluga štampanja. To je veoma važan uvid za svako preduzeće koje se bavi štampanjem.

 • Da biste pristupili Make It sadržaju na zahtev: