MAKE IT '22

Bilo je zadovoljstvo ugostiti naše klijente i kolege iz regiona EMEA koji su nam se pridružili na prvom događaju uživo ove godine. Deljene su sveže perspektive, uspostavljene su veze i slobodno se može reći da je to bio sveobuhvatni uspeh.

Propustili ste događaj uživo? Kolekcija istaknutih delova, uključujući prezentacije, demonstracije i sesije poslovnih inovacija, sada je dostupna za prikaz na našoj B2B veb stranici za događaje, koja je laka za korišćenje.

 • DOGAĐAJ

  Make It 2022

  Naš prvi događaj uživo od 2019. godine. Uz inspirativne prezentacije i ciljane putanje poslovnog razvoja, podelili smo sveže perspektive u vezi sa proizvodnom štampom i usredsredili smo se na to kako možete da kreirate veću vrednost za svoje klijente u promenjenom svetu.

 • DOGAĐAJ

  Make It 2021

  Digitalni doživljaj i festival – kao i glavni onlajn događaj za štamparsku industriju. Sastavili smo uzbudljiv asortiman demonstracija proizvoda uživo, stručnog mentorstva iz celog sveta i inspirativnih ključnih prezentacija u vreme kada su se kompanije hvatale u koštac sa „novim normalnim okruženjem“.

muškarac gleda u smartfon

Svet ekspertize za vašu štampariju

Iskoristite inspirativni sadržaj i vredne poslovne uvide međunarodnih stručnjaka. Tu smo da vam pomognemo da se oporavite i razvijete.

Praktični saveti iz okruženja

Make It 2022 spaja ključne prezentacije koje podstiču razmišljanje sa demonstracijama tehnologije uživo, ciljanim putanjama za razvoj poslovanja i sesijama koje će vam pomoći da zamislite i postignete nove nivoe uspeha.

grupa ljudi na sastanku

Želite da pronađete inspiraciju i da otkrijete načine za razvoj poslovanja?

Saznajte najnovije informacije o Canon tehnologiji. Registrujte se i prijavite se na našu platformu za hibridne događaje kako biste dobili trenutan pristup mnoštvu korisnih uvida i video sadržaja, što pokriva sve, od razmišljanja o rastu poslovanja i budućnosti štamparske industrije, do uzbudljivih tehničkih demonstracija i ključnih prezentacija širom Canon EMEA.

 • Neka raste

  Prebacivanje iz režima za preživljavanje na iskorišćavanje aktuelnih i budućih prilika.

 • Neka se računa

  U našem najnovijem izveštaju o uvidima istaknut je značaj demonstriranja povraćaja ulaganja u digitalnu štampu potencijalnim i postojećim klijentima putem jasnih, komercijalnih termina koji su povezani sa poslovnim ciljevima.

 • Neka bude besprekorno

  Inteligentna i prilagodljiva automatizacija, koja na najbolji način koristi trenutne i buduće investicije u tehnologiju pripreme za štampu, štampanja i završne obrade, uz lakše oslobađanje pune kreativnosti i produktivnosti svog tima.

imagePRESS V1000

Istražite najnovije vesti iz imagePRESS sveta: Pro Print digitalna štamparskih presa u boji za okruženja za štampu srednjeg obima, sa mnoštvom robustnih funkcija i inovativnih tehnologija.
SAZNAJTE VIŠE
imagePRESS V1000 Basic

Povezani proizvodi i rešenja

 • Arizona 135 GT
  Zakoračite u svet novih mogućnosti štampe uz naš asortiman Arizona: industrijsko i specijalizovano štampanje za primenu izvan tržišta grafičkog dizajna.
 • dva stručnjaka rade zajedno

  Softver za automatizovanje obrade dokumenata

  Istražite naša rešenja osmišljena da promene način na koji proizvodite i upravljate komunikacijom sa klijentima i kritičnom poslovnom dokumentacijom koja je podstaknuta podacima, u više izlaznih kanala.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Štampači za velike formate Canon imagePROGRAF

  Istražite naš rastući imagePROGRAF portfolio štampača za velike formate koji pružaju izvanredan kvalitet i produktivnost, uz funkcije prilagođene korisniku u skladu sa svakim radnim okruženjem.
 • varioPRINT 140
  Otkrijte naš asortiman proizvodnih štamparskih presa koje koriste toner za crno-bele načine primene, od moćnih TITAN do rešenja srednje i osnovne klase, u skladu sa vašim potrebama.
 • POTREBNA VAM JE POMOĆ?

  Želite da razgovarate sa predstavnikom kompanije Canon?