Canon Camera

Make It 2022.

Make It 2022. na našem najvećem i najsveobuhvatnijem međunarodnom Canon VIP događaju uživo od 2019. godine, delimo nove perspektive u vezi sa proizvodnom štampom i fokusiramo se na to kako možete da kreirate još više vrednosti za klijente u promenjenom svetu.

Ne propustite istaknute delove i snimke koji će biti dostupni od maja.

Dani
:
Sati
:
Minute
:
Sekundi

Ostanite u toku uz Make It 2022.

Naš željno očekivani događaj Make It 2022. spaja ideje i inovacije kako biste mogli da napredujete.

Zabeležićemo najbolje trenutke ovog događaja uživo, koje ćemo vam predstaviti u maju, kada objavimo kolekciju istaknutih delova, demonstracija i prezentacija kako bi događaj nastavio da bude aktuelan. Pratite dešavanja.
Digital transformation

Svet ekspertize za vaš
štamparski posao

Iskoristite inspirativni sadržaj i vredne poslovne uvide međunarodnih stručnjaka. Tu smo da vam pomognemo da se oporavite i razvijete.

Praktični saveti iz okruženja

Spajanjem ključnih prezentacija koje podstiču razmišljanje sa demonstracijama tehnologije i ciljanim stazama za razvoj poslovanja i sesijama koje će vam pomoći da zamislite i postignete nove nivoe uspeha.

grupa ljudi na sastanku

Laka navigacija...

Možemo da vam pomognemo sa pravljenjem:

Veliki izbor sadržaja

 • Canon Showrooms

  Demonstracije proizvoda

  Pogledajte najnovije tehnologije kompanije Canon na delu – od naših serija imagePRESS i varioPRINT do našeg imagePROGRAF portfolija za velike formate i našeg kompletnog asortimana rešenja za radni proces.

 • two men talking

  Profesionalno mentorstvo

  Slušajte savete za poslovanje u stvarnom svetu od našeg tima za program Canon Ascent. Zatim pristupite detaljnim pratećim materijalima kako biste ideje pretvorili u dela.

 • Inspirativne ključne prezentacije

  Doživite zadivljujuće uvide iskusnih poslovnih lidera izvan sveta štampe, koji vas vode i motivišu.

 • Diskusije koje podstiču razmišljanje

  Iskoristite znanje i viziju liderskog tima kompanije Canon i nezavisnih stručnjaka koji će vas podstaći na razmišljanje.

 • Demonstracije i ažuriranja proizvoda

  Pogledajte naša najnovija rešenja za digitalnu štampu i saznajte kako naše inovacije mogu da vam pomognu da napredujete.

 • imagePRESS V1000

  imagePRESS V1000

  Upoznajte naš široki asortiman štamparskih presa koje koriste toner, uključujući novu imagePRESS V1000, koja je napravljena tako da ispunjava sve veće i raznovrsnije potrebe klijenata. Takođe možete da pogledate naš uređaj visokih performansi C10010VP, svestranu seriju C910 i kreativnu seriju C170, kao i da saznate više o najnovijim rešenjima za radni proces i automatizaciju.

 • Canon Camera

  Štampači za velike formate Canon imagePROGRAF

  Istražite naš rastući imagePROGRAF portfolio štampača za velike formate koji pružaju izvanredan kvalitet i produktivnost, uz funkcije prilagođene korisniku u skladu sa svakim radnim okruženjem.

 • Canon Camera

  Canon monohromatske prese koje koriste medije iz tabaka

  Otkrijte naš asortiman proizvodnih štamparskih presa koje koriste toner za crno-bele načine primene, od moćnih TITAN do rešenja srednje i osnovne klase, u skladu sa vašim potrebama.

 • Dodatno istražite

 • Canon Insight Report 2020

  Izveštaj o uvidima

  Naša najnovija istraživanja govore vam šta se promenilo kod marketinških stručnjaka, šta najviše vrednuju u vezi sa štampanjem i šta očekuju od dobavljača usluga štampanja. To je veoma važan uvid za svako preduzeće koje se bavi štampanjem.

 • Da biste pristupili Make It sadržaju na zahtev: