How to use your Canon camera as webcam!

CANON KOMPLETI ZA STRIMOVANJE

Kako da koristite Canon fotoaparat kao veb kameru.

Održavanje kontakta sa porodicom, prijateljima i kolegama lakše je uz naše komplete za video konferencije i strimovanje uživo. Bez obzira na to da li održavate video sastanke visokog kvaliteta sa klijentima ili strimujete sesije igranja sa prijateljima, naši vrhunski USB kompleti za video konferencije tu su za vas.

USB kompleti za strimovanje

Naši USB kompleti za video konferencije funkcionišu sa asortimanom odabranih EOS i PowerShot fotoaparata, a da bismo vam olakšali izbor, kreirali smo komplete za video konferencije koji sadrže sve što vam je potrebno.

Sve što treba da uradite je da pročitate jednostavni, postupni vodič u nastavku za podešavanje USB kompleta za strimovanje. Na kraju treba napomenuti da ti kompleti za strimovanje za Canon fotoaparate savršeno funkcionišu sa popularnim platformama za video konferencije i strimovanje uživo.

Podešavanje USB kompleta

EOS M50, EOS M6 Mark II i PowerShot G7 X Mark III, uz dodatke iz kompleta, napravljeni su za jasnije boje, viši kvalitet slike i podesivu žižnu daljinu. Za profesionalce koji rade od kuće, komunikaciju među prijateljima i virtuelna porodična okupljanja, pretvaranje EOS ili PowerShot fotoaparata u veb kameru za video konferencije vam je potrebno da biste ostali u kontaktu.

Postupno podešavanje USB kompleta – prvi korak:

Preuzmite softver EOS Webcam Utility. Ovaj softver možete da preuzmete tako što ćete kliknuti na donje linkove.
Preuzmi za Windows
Preuzmi za Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Drugi korak:

Sledeći korak je da fotoaparat povežete na napajanje. Umetnite DC strujni adapter i povežite AC adapter, pa povežite fotoaparat na strujnu mrežu. Mnogi naši fotoaparati su kompatibilni sa adapterima za napajanje iz strujne mreže koji zamenjuju bateriju. Neki kompleti za video konferencije, kao što je onaj za PowerShot G7 X Mark III, dolaze sa dve baterije. Svaka baterija pruža do 100 minuta napajanja, pa možete da ostanete povezani gde god da se nalazite na svetu.

Step two:

Treći korak:

Uključite fotoaparat.

Step three:

Četvrti korak:

Prebacite fotoaparat u režim za filmove, pa na automatski režim. Time garantujete da ćete uvek imati pravilnu ekspoziciju.

Step four:

Peti korak:

Jedan kraj USB kabla povežite na fotoaparat, a drugi na jedan od USB portova na računaru.

Step five:

Šesti korak:

Postavite fotoaparat na stativ i okrenite ga ka sebi.

Step six:

Sedmi korak:

Otvorite omiljenu uslugu za video konferencije, pa otvorite postavke za video. Kliknite na EOS Webcam Utility u postavkama za video i spremni ste. Softver EOS Webcam Utility vam ne dozvoljava da koristite ugrađeni mikrofon na fotoaparatu, ali za audio komunikaciju možete da koristite mikrofon na laptopu ili slušalicama koje su povezane na računar.

Step seven:

Canon kompleti za strimovanje

Nadogradite postojeću veb kameru pomoću novih Canon kompleta za strimovanje za fotoaparate, za poboljšan kvalitet slike.

Potrebna vam je pomoć?

USB rešenja funkcionišu sa asortimanom odabranih EOS i PowerShot fotoaparata, a da bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupovinu da biste mogli da pronađete Canon fotoaparat po svojoj meri.

Vodič za kupovinu

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
ISTAKNUTI PROIZVOD

Canon PowerShot G7 X Mark III

Idealan je za vlogere, one koji strimuju uživo, video konferencije i blogere. Fotoaparat sa dobrim mogućnostima povezivanja koji snima fenomenalne video zapise i fotografije koje će vaši pratioci obožavati.

Prikaži detalje

G7X MK III Vlogging

Očaravajući video zapisi koje će vaša publika obožavati

Snimajte pejzaže uz 4K jasnoću. Snimajte sport usporeno uz velike brzine smenjivanja kadrova do 120 kadrova u sekundi. Povežite spoljni mikrofon, za kristalno jasno snimanje zvuka za vlogove sa putovanja. Strimujte uživo u zadivljujućem kvalitetu dok igrate i nadogradite veb kameru za poslovne konferencijske video pozive. Mogućnosti su beskonačne uz PowerShot G7 X Mark III.

Pročitajte ceo članak ovde

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Možda će vas interesovati i…

Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera kompanije Canon koji vam pomažu da ostanete povezani gde god da se nalazite na svetu.