Hero image

Profesionalni kompaktni fotoaparati

Vrhunski kvalitet slike i kontrola DSLR nivoa koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije fotografe

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Ultimativna serija G, koja donosi ono najbolje od linija PowerShot i EOS

Pročitajte više

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

Uz svoju legendarnu tradiciju, perjanica G1 X Mark III poseduje jedinstvenu mešavinu brzine, kvaliteta i otpornosti DSLR-a i malu težinu PowerShot-a.

Otkrijte više

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Kompaktna serija PowerShot G

Svi modeli iz kompaktne serije PowerShot G imaju senzor od najmanje 1" i superiorni procesor DIGIC kako bi pružali rezultate vrhunskog kvaliteta uz dimenzije koje staju na dlan.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II ima veliki senzor od 1,5" i oštri, svetli f/2 zum objektiv, za pravljenje slika najvišeg kvaliteta, uz performanse i svestranost kao kod DSLR fotoaparata.

Otkrijte više o modelu PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X kombinuje kvalitet slike koji daje veliki senzor od 1" sa fleksibilnošću kadriranja zahvaljujući zum objektivu od 25x, za zadivljujuće krupne planove i snimanje video zapisa bioskopskog kvaliteta.

Otkrijte više o modelu PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Izvanredan kvalitet, uz iskustvo kompanije Canon na polju objektiva i uz HS sistem

Brza, svetla optika u kombinaciji sa senzorima velike oseljivosti i snažnim DIGIC procesorima pomažu vam da savladate slabo osvetljenje.

DIGIC 7 – najsnažniji procesor kompanije Canon do sada

DIGIC 7 daje profesionalni kvalitet slike tako što omogućava izuzetno brzi AF, uz popravljanje i obradu slika u fotoaparatu u EOS stilu. Takođe pruža poboljšano detektovanje subjekta za precizno praćenje, kao i poboljšanu stabilizaciju uz tehnologiju Dual Sensing IS.

canon digic 7

Uhvatite više svetla pomoću senzora visoke osetljivosti

Serija PowerShot kompanija Canon ima veće senzore, što donosi izuzetan uspeh u uslovima slabog osvetljenja. G1 X Mark III čak ima APS-C senzor sličan onima koji se ugrađuju u EOS 80D, pa daje slike koje mogu da stanu na crtu mnogo većim DSLR-ovima.

customisable camera controls

Sloboda za upravljanje i kreiranje

Uživajte u kompletnoj kreativnoj slobodi, od kadriranja do uređivanja. Naši kompaktni fotoaparati sa velikim senzorom pružaju prilagodljive komande za trenutni pristup korisnim funkcijama, uz napredne funkcije poput podrške za RAW datoteke i ugrađenog optičkog ND filtera.

advanced movie features

Napredne funkcije za video zapise

Snimajte snimke bioskopskog kvaliteta u Full HD rezoluciji i postižite ujednačene rezultate čak i dok trčite – zahvaljujući stabilizaciji slike u 5 osa. G1 X Mark III sa Dual Pixel CMOS AF fokusiranjem omogućava glatko i precizno praćenje subjekata dok se pomeraju kroz kadar.

advanced movie features

Lako deljenje i daljinsko snimanje

Pomoću uvek aktivne Bluetooth®* veze možete da probudite fotoaparat sa pametnog telefona i da pratite putovanje GPS-om preko mobilnog uređaja. Snimajte daljinski uz kompletnu ručnu kontrolu na pametnom telefonu putem Wi-Fi veze, a možete i da štampate i pravite rezervne kopije na direktno na informatičkom oblaku.

shooting with wi fi

Dodatna oprema koja će vas odvesti dalje

Čitava paleta specijalne dodatne opreme je dostupna da vam proširi kreativnost, ali i donese kompatibilnost sa drugom dodatnom opremom, kao što su Canon Speedlite blicevi, što vam daje još veću umetničku snagu.

Accessories to take you further

Još dodatne opreme za fotoaparate

Na najbolji način iskoristite kompaktni fotoaparat kompanije Canon uz asortiman dodatne opreme, od zonerica i adaptera za filter do mekanih futrola itd.

g3 x photography

Možda će vam se takođe svideti

* Uvek aktivna veza između pametnog uređaja i fotoaparata uz Bluetooth® zahteva početno podešavanje sa aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze zavisi od modela pametnog uređaja i drugih faktora okruženja. ** Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth® SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Potrebno je da kompatibilni pametni uređaj ima Bluetooth® verziju 4 (ili noviju), kao i da koristi iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji), sa instaliranom najnovijom verzijom aplikacije Canon Camera Connect (dostupna je sa portala Apple App Store ili Google Play Store).

Nisu sve funkcije dostupne na svim fotoaparatima.