point and shoot photography

Fotoaparati „uperi i snimaj“

Canon ima najbolji fotoaparat „uperi i snimaj“ za vas – doteran, elegantan i dovoljno mali za džep ili torbu.

Elegantni kompaktni fotoaparati koji ostavljaju upečatljiv utisak

Iskažite svoj stil pomoću IXUS kompaktnog fotoaparata. Uz tanak i elegantan dizajn, u asortimanu IXUS kompaktnih fotoaparata ćete pronaći model koji odgovara vašem stilu i karakteristike u skladu sa vašim stilom života.

stylish photography

Veoma kvalitetan optički zum uz Intelligent IS

Snimajte udaljene subjekte uz impresivne detalje zahvaljujući optičkom zumu. Prilagodljivi Intelligent IS garantuje oštre snimke i stabilne filmove.

Lako deljenje i daljinsko snimanje uz Wi-Fi

Wi-Fi i Dynamic NFC omogućavaju vam da uspostavite vezu i da delite sa kompatibilnim pametnim uređajima ili da otpremate na društvene mreže direktno sa fotoaparata. Koristite aplikaciju Canon Camera Connect na smartfonu da biste bežično daljinski upravljali fotoaparatom.

Kompaktni Wi-Fi fotoaparati

sharing photography

Izuzetno jednostavno snimajte i kreirajte

Smart Auto automatski bira savršene postavke umesto vas, bez obzira na scenu. Istražite kreativnost uz umetničke i zabavne kreativne režime.

miniature effect

Efekat minijature

Creative Shot

Veoma jednostavno možete da postignete originalnost uz funkciju Creative Shot, koja automatski pravi pet dodatnih slika na umetničke i iznenađujuće načine.

mill photography

#FreeYourStory

Budite smeli. Izrazite se. Budite originalni. Pokažite nam život kroz objektiv. Bez obzira da li su to fotografije, štampani materijal ili film, želimo da vidimo vašu jedinstvenu perspektivu sveta onako kako ste je zabeležili.

Saznajte više

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Nisu sve funkcije dostupne na svim fotoaparatima.